În seara zilei de 13 februarie, 3 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, au fost depistate în flagrant la scurt timp după ce ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale, din orașul Pantelimon, de unde ar fi sustras 12.500 de lei, 6 laptopuri și DVR-ul sistemului de supraveghere video al unității economice.

Bunurile sustrase de către aceștia au fost recuperate în totalitate.

De asemenea, în această dimineață, polițiștii de investigații criminale Ilfov au pus în executare un mandat de percheziție la locuința unui bărbat, de 30 de ani, din Pantelimon, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cele 4 persoane sunt bănuite și de comiterea unui alt furt dintr-o societate comercială, cu sediul în orașul Pantelimon. Astfel, la data de 6 ianuarie, aceștia ar fi sustras un seif în care se aflau 39.944,26 de lei.

În urma activităților desfășurate, în această dimineață, cei patru bărbați au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă investigațiile, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu în vederea probării întregii activități infracționale a celor în cauză.