”În acest Martie 2022, atât de zbuciumat ca anotimp calendaristic, dar și ca timp istoric, social, am avut nevoie, mai mult ca oricând, de puțină lumină, pace, armonie și iată că din aceste «ingrediente», sub bagheta magică a profesorilor de Educație Tehnologică de la gimnaziu, elevii creativi din clasele V-VIII s-au întrecut în a recrea din alb și roșu, simbolicele mărțișoare, pentru a participa cu succes la Expoziția/Concurs «Sărbători de martie», organizată de Inspectoratul Școlar al Județului Ilfov și Casa Corpului Didactic Ilfov, în perioada 28.02.2022-11.03.2022”, ne-a declarat Horiana Petrescu, bibliotecar CCD Ilfov.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 591, ediția print

Aproximativ 325 de mărțișoare realizate în școlile județului Ilfov, din Buftea, Cernica, Glina, Tânganu, Periș, 1 Decembrie, Pantelimon, Tâncăbești, au umplut panourile Sălii de festivități a CCD Ilfov, din Brănești. Alături de simpatice felicitări, gata pregătite să poarte urările de iubire pentru mame, femei dragi, sărbătoritele zilei de 8 Martie, obiectele create cu atâta migală, atât de delicate ca formă, și-au demonstrat, încă o dată, puterea, forța de a transmite mesaje revigorante de speranță, optimism și bucuria de trăi o nouă primăvară pentru toți privitorii, vizitatori ai frumoasei expoziții intitulate sugestiv ”Sărbători de Martie 2022”.

”Îi felicităm pe toți concurenții și, în mod deosebit, pe finaliști care au urcat pe podiumul premianților, în urma jurizării realizate «la cald» de vizitatorii expoziției, care au desemnat, prin vot deschis, echipele creatoare ale Mărțișoarelor de top:

Locul I – Șc. Gim. Nr 1 Pantelimon, coordonator prof. Doinița Cîntă-Bine,

Locul al II-lea – Șc. Gim. Nr. 1 Glina, coordonator prof. Adriana Dabu,

Locul al III-lea – Șc. Gim. Nr 1 Pantelimon, coordonator prof. Daniela Marin,

Mențiunea I – Șc. Gim. Nr 2 Cernica – Tânganu, coordonator prof. Anișoara Grigore și

Mențiunea a II-a – Șc. Gim. Nr. 1 Pantelimon, coordonator prof. Daniela Marin”, ne-a mai spus Horiana Petrescu.

Pe lângă votul vizitatorilor, elevii de clasa a X-a de la Liceul Teoretic «Traian Lalescu» Brănești au avut și ei posibilitatea de a vota, alături de ceilalți membrii a juriului: director CCD Ilfov, prof. dr. Florin Petrescu, insp. șc. de specialitate ISJ Ilfov, prof. Doina Țecu, bibliotecar CCD Ilfov, Horiana Petrescu.