Orașul care vă așteaptă sâmbătă, 29 octombrie, la un succes consacrat

Evenimentul este organizat de primăria orașului și “Asociaţia Pegas Triatlon Club“. Această ediţie a duatlonului, împreună cu Triatlonul din vară, întregeşte seria evenimentelor sportive de mare frumusețe, cu numeroși susținători ai mișcării în aer liber.

Cosmin Rogoveanu, vicepreședinte al asociației amintite anunță că sportivii amatori pot participa – alături de profesionişti – la proba individuală sau ştafetă. La fel ca în vară, copiii se vor putea întrece la alergări, cu starturi separate şi pe distanţe adecvate vârstei lor. Concurenţii la Duatlon vor alerga 4 km, apoi vor pedala 20 km şi vor încheia cu încă o probă de alergare tot de 4 km.

Startul de la ora 10:00 şi sosirea vor avea loc în dreptul complexului turistic “Calul Bălan“. Traficul rutier va fi oprit pe perioada derulării competiţiei pe str. Independenţei, Ştirbei Vodă, Cloşca, Horia şi Aleea cu brazi.

Un lucru inedit pentru astfel de concursuri – dar devenit o tradiţie la Buftea –  organizatorii oferă o reducere de 50% a taxei de înscriere pentru persoanele de sex feminin, dar și pentru concurenții care locuiesc în orașul gazdă.

Detalii suplimentare despre înscrieri și program le aflați pe pagina competiției, la www.duathlon.ro și pe Facebook, la adresa: www.facebook.com/PegasDuatlon.

 

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Buftea, Jurnalul de Ilfov, Adevărul Ilfovean, Expresul de Buftea, Adrenalina, Redis, Silkat, Sailfish, Sloop, Fundația Emag, NoStress Events, Modernism, Himalaya Wellness, Domeniul Știrbey.