În săptămâna dinaintea Crăciunului, peste 4000 de copii proveniţi din familii cu dificultăţi materiale din judeţul Ilfov şi din toată ţara au primit câte un cadou din par-tea Asociaţiei «Şansa ta». Intitulat „Zâmbetul din cutie”, proiectul asociaţiei a avut ca partener Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti alături de 16 şcoli din Ilfov şi Capitală.

Apoi, tot pentru un zâm­bet pe faţa copiilor a fost organizat la centru expoziţional ROMEXPO un con­cert umanitar la care copiii din şcolile din Buftea şi Bucureşti au adus ca bilet de intrare peste 5.000 de cutii pentru copiii cu dificultăţi materiale. 

Campania „Zâmbetul din cutie” a Asociaţiei «Şansa ta», care a demarat la 1 octombrie şi s-a încheiat în 17 decembrie a adus daruri şi copiilor din Centrul de plasa-ment Mogoşoaia şi la peste 50 de familii cu copii, familii care nu-şi puteau permite să ofere măcar un mic dar de Crăciun. În total, pe data de 16 decembrie peste 150 de copii din Mogoşoaia şi Buftea au primit daruri de Crăciun atât din partea Asociaţiei non guvernamentale «Şansa ta» şi a celorlalţi copii, dar şi din partea primarului Gheorghe Pistol care s-a alăturat iniţiativei generoase de a aduce un mic surâs pe chipul unui copil.