Adori zâmbetul inocent al copiilor? 

Iubești copiii? Vino să descoperi zâmbetul pur și inocent al frumuseții divine a micilor îngerași! Alătură-te minunatelor personaje din desene animate și crează-le copiilor universul perfect pentru o zi de poveste!      

Fermecătoarea zână cea bună, Degețica, Cenușăreasa care-i răpește inima prințului, mult îndrăgitul Mickey Mouse și partenera lui, Minnie, nu mai sunt doar eroi ale unor întâmplări fantastice. De acum, personajele Disney prind viață ca printr-o magie, în timp ce micii spectatori visează frumos într-o lume de poveste, se amuză și se distrează de minune. Cele mai iubite personaje din celebrele desene animate, ce poartă costumații unice vin într-un cadru de basm, la petreceri regale, la care te invităm să ne fii părtaș. Într-un spațiu elegant și generos, unde organizăm petreceri prilejuite de aniversări, onomastică și alte ocazii speciale. 

Vino cu noi în fascinanta călătorie către universul bucuriei!  

Îndrăgitele personaje de desene animate au nevoie de ajutor în cursa spre distracția micilor îngerași. Dacă ești tânăr și adori copiii, intră în lumea lor, cea a jocurilor, a supereroilor și a creației, și vei reuși să le aduci zâmbetul pe buze. Alătură-te echipei noastre în fascinanta călătorie către universul bucuriei! Vino la Kids Feeria să le organizăm împreună petreceri surpriză!  

Florin Rădulescu, administratorul Kids Feeria: “Suntem un colectiv tânăr, sociabil și entuziast”

“Analizând piața muncii anul acesta, am descoperit un domeniu în plină ascensiune. Acest domeniu este unul destinat tinerilor studenți care își doresc un job pe timp de weekend. Cei care lucrează în acest domeniu se ocupă cu animarea petrecerilor pentru copii deghizâdu-se într-un personaj din desene animate și distrându-i pe copii. Până la urmă, ce poate fi mai frumos și mai mulțumitor decât sentimentul pe care îl ai când îi faci copii fericiți?! Acesta este un domeniu foarte activ, energic și educativ. Colectivul este tânăr, plin de viață, sociabil și entuziast. În plus, cu noii colegi și cu cei mici în jurul tău, nu te vei plictisi niciodată. Este un job care îți va aduce mulțumire pe mai multe planuri”, explică Florin Rădulescu, administratorul companiei. 

Cum te poți alătura echipei? 

Așadar, dacă îți place să vorbești cu copiii și să îi faci să zâmbească, dacă ești spontan, energic și vrei să înveți lucruri noi, nu ezita să te alături echipei Kids Feeria. Trimite un CV cu poză la adresa de e-mail: contact@animatiecopii.ro și vei fi programat la un interviu. Mai multe detalii cu privire la evenimentele speciale la care poți participa le obții accesând site-ul  www.animatiecopii.ro.