Prima staţie spre distracţie

Divertiland, parcul de distracţii de la granița dintre cartierul Militari și comuna Chiajna, care şi-a deschis porţile anul trecut, a făcut un pas important spre câştigarea titlului binemeritat de cel mai mare parc acvatic din sud-estul Europei. Pe 16 iulie, a inaugurat prima staţie de tren care va aduce vizitatori din Bucureşti şi din împrejurimi şi a deschis sezonul cu noi spaţii de agrement.

Soseşte în staţie trenul cu destinaţia „Parc Divertisment“

16 iulie, 2013, ora 10.00. Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Viorel Trifu, viceprimarul comunei Chiajna, Alexis Paizis, directorul general Divertiland şi Alejandro Poulakis, membru al Consiliului de Administraţie Divertiland au inaugurat staţia de tren intitulată Parc Divertisment. Toţi cei care doresc să se distreze şi să se bucure de momente magice alături de cei dragi în Aqua Plaja Militari din Divertiland şi nu au maşini personale pentru deplasarea la locul de agrement, pot veni cu trenul. După o călătorie de numai 15 minute cu plecare de la Gara de Nord din Capitală, vizitatorii vor păşi pe tărâmul distracţiei. 

Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism

Aici lucrează circa 150 de persoane, ceea ce mă determină să ofer sprijin companiei

„Voi sprijini fiecare investitor român şi străin, care creează noi locuri de muncă. Am înţeles de la conducerea parcului că aici lucrează circa 150 de persoane, ceea ce mă determină să ofer sprijinul meu acestei companii“.

Alexis Paizis, directorul general al Divertiland

Vom putea oferi vizitatorilor, acces către facilităţile de cea mai înaltă calitate a parcului

„Ne bucurăm că prin intermediul staţiei de tren recent inaugurate, vom putea oferi vizitatorilor din toată ţara, precum şi din străinătate, acces cât mai uşor către facilităţile de cea mai înaltă calitate a parcului. Scopul nostru este de a aduce mereu lucruri noi, care să facă din Divertiland un punct de referinţă pentru industria de divertisment din Europa de Sud-Est“.

Atracţii turistice, unice în România  

Momente magice pentru cei mici şi emoţii de bucurie pentru adulţi la Divertiland, Chiajna. Cum intri în parc te întâmpină bazinele cu o apă limpede ca lacrima. Printre ele, piscina cu valuri, principala atracţie a vizitatorilor şi singura din România. Dacă eşti amator de senzaţii tari, ai la dispoziţie tot felul de tobogane, aproximativ 30 la număr. Când ajungi aici, ca o aventură pentru întreaga familie, încercaţi toboganele de mare viteză, cele cu jet de apă, cu grad ridicat de dificultate sau cele de cădere liberă. Parcul se întinde pe o suprafaţă de peste 40.000 de metri pătraţi şi dispune de zone întinse de plajă cu nisip ce includ două terenuri de sport. Pentru grupuri de prieteni şi familii pot fi accesibile, prin închiriere, foişoarele  private. „Ca o noutate, anul acesta avem încă o zonă pentru jocuri, dedicată copiilor, mai multe locuri în restaurante, un teren de paintball care va fi accesibil vizitatorilor în câteva săptămâni“, a explicat Raluca Sofronie, senior account manager la compania care asigură relaţiile cu publicul din partea Divertiland.   

Eşti în siguranţă. Salvamarii te supraveghează permanent 

În parcul de la Chiajna nu poţi face altceva decât să te simţi bine. Nici tu, nici copilul tău nu aveţi cum să vă accidentaţi pentru că salvamarii te supraveghează în permanenţă. Iar instructorii profesionişti te pregătesc pentru a folosi instalaţiile de sport şi amuzament în mod corespunzător.    

Cât te costă intrarea în parc? 

Bilete de o zi 

 

  •  Adulţi – de luni până vineri – 50 de lei, sâmbătă şi duminică – 80 de lei
  •  Elevi şi studenţi – de luni până vineri – 40 de lei, sâmbătă şi duminică – 70 de lei   
  •  Copii – de luni până vineri – 40 de lei, sâmbătă şi duminică – 70 de lei.   

 

Pentru mai multe informaţii, accesează site-ul www.divertiland.ro, sau mergi şi discută direct cu reprezentanţii parcului în Strada Divertismentului nr. 1, Autostrada Bucureşti-Piteşti Km 13, Chiajna, Ilfov. Ai la dispoziţie şi transport gratuit din 30 în 30 de minute, un minibus care pleacă de la staţia de metrou Păcii din cartierul Militari şi ajunge direct la parc. Se asigură transportul dus-întors.