Aşezarea astrelor în momentul naşterii influenţează atât personalitatea, cât şi aspiraţiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în graţii unei persoane de sex opus nu este un lucru chiar atât de uşor, cum eşti tentat să crezi când îţi vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguţe şi manierate. 

Când cineva îţi pune inima pe jar, învaţă să îl (o) cucereşti în funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.

Femeia Scorpion 

Are un farmec personal aparte, ea fiind extrem de feminină. Este sexy, senzuală, provocatoare și atrăgătoare. Despre femeia Scorpion se poate spune că este una dintre cele mai apetisante native ale zodiacului. Ea este făcută să fie plăcută, iubită și respectată pentru plăcerile pe care este capabilă să i le ofere partenerului. Ca să o cucerești, trebuie să-ți pui la punct detaliile unor întâlniri de excepție. Nu neapărat care să se petreacă în spații de lux, ci în locuri care-i oferă confort și discreție. Adoră să-și petreacă timpul liber cu un reprezentat al sexului tare, acolo unde nimeni nu o aude și nu o cunoaște.      

Bărbatul Scorpion 

Se poate mândri cu o intuiție excepțională care îl ajută să-ți ghicească gândurile și intențiile cu repeziciune când sunteți față-n față. Este foarte sensibil și adesea singuratic. Paradoxal, deși își dorește cu ardoare și caută să aibă o relație solidă, de lungă durată, aspiră la o uniune profundă, indestructibilă, are perioa­de lungi de timp când trăiește în singurătate. Bărbatul Scorpion are o sexualitate puternică și un libido de excepție, așa că îl cucerești doar dacă te ridici la standardele exigențelor lui. Trebuie doar să ai inițiativă și să-i înțelegi mecanismele interioare.