Copiii de pretutindeni l-au așteptat pe Moș Nicolae, în seara zilei de 5 decembrie, cu sufletele pline de bucurie. Joi seară, bătrânul moș a poposit negreșit și la Sala de Sport a orașului Buftea, încărcat cu daruri după datina străbună. 

De data aceasta, Moș Nicolae s-a îndreptat spre micii sportivi ai Asociației Vo­ința Buftea pe care i-a “premiat” pentru rezultatele lor remarcabile, ob­ți­nute peste an, la diverse com­petiții. Pentru toți prichindeii talentați în­scriși în aso­ciație, moșul cel bun a fost chiar pri­­marul Gheor­ghe Pistol care, în semn de pre­­țuire pentru strădania lor, le-a oferit micuților performeri delicii dulci și cadouri ce le-au umplut sufletele de bucurie.  

“Avem foarte mulți copiii talentați în Buftea și vreau să fie „înrolați” la cluburile sportive care fac performanță. Cei care într-adevăr sunt în­zestrați cu anumite vo­cații, să fie descoperiți de mici și ajutați să-și dezvolte aptitudinile, să facă performanță. Numai așa vom fi un oraș de campioni. Pe viitor, intenționăm să mărim direcția culturală cu toate secțiile ei. O să avem secții speciale de chitară, de vioară, de dans modern, de dans popular ș.a.m.d. La anul, copiii de la Voința Buftea vor avea și o cantină amenajată special pentru ei”, a mărturisit primarul Gheorghe Pistol. 

Micuții l-au întâmpinat pe moșul cu un program artistic minunat 

De Sfântul Nicolae, copiii i-au pregătit primarului Gheorghe Pistol, un program artistic deosebit. Moș Nicolae a fost întâmpinat cu numeroase demonstrații sportive, dem­ne de toată admirația. “Steluțele Voinței”, alias majoretele junioare, coordonate de prof. Dana Pistol, majoretele senioare de la Liceul “Barbu A. Știrbey”, conduse de prof. Mihai Ion, micii gimnaști acrobați, antrenați de prof. dr. Ion Tudusciuc, trupa de dans modern a prof. Mihaela Oprea, sportivii de la Jiu Jitsu, coordonați de prof. Marian Marcu, micuții talentați la Sambo, care activează sub conducerea prof. Denisa Oprea, grupul de Karate al prof. Laura Petrescu și baschetbaliștii antrenați de prof. Vlad Jișcanu au realizat un program de poveste.