UPDATE 21:20: Manifestanții au început să meargă spre casă. Mare aglomerație la metrou.

UPDATE 20:40: Piața Victoriei este plină și în continuare ajung oameni. Coada se întinde până la Piața Romană.

UPDATE 20:00: Protestatarii au ajuns la Piața Romană. Sunt 50.000 de manifestanți doar în București. Coada se întinde între Piața Universității și Piața Victoriei. Peste 80.000 de oameni protestează în toată țara față de OUG privind amnistia și grațierea.

UPDATE 19:20: Manifestanții din București protestează la Ministerul Justiției și CNA, iar primii dintre ei se îndreaptă către Piața Victoriei, la Guvern. Sunt circa 30.000 de protestatari în Capitală. 

UPDATE 18:45: Sunt peste 20.000 de oameni în București. Ei se îndreaptă pașnic către Ministerul Justiției, Avocatul Poporului și CNA, toate treii fiind în aceeași zonă. La această oră abia pleacă ultimii oameni din Piața Universității, în timp ce primii oameni se apropie de Bulevardul Libertății.

UPDATE 18:30: Peste 35.000 de români protestează în orașele din țară față de ordonanțele de urgență promovate de Guvernul Grindeanu.

UPDATE 18:10: Protestatarii au plecat în marș către Ministerul Justiției și Consiliul Național al Audiovizualului. Sunt cel puțin 18.000 de oameni în București.

Se scandează: „România, trezește-te!”, „România cere: fără grațiere!”, „Demisia!”, „Justiție, nu corupție”, „Antena 3, niște derbedei”, „PSD, ciuma roșie”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Jos Iordache”, „Jos penalii”, „Referendum”, „Ciorbea, nu uita, România nu te vrea!”, „DNA să vină să vă ia”, „Ciorbea și CNA apără corupția”.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un nou protest împotriva proiectelor de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale are loc în această seară, începând cu ora 17.00, în zona Universităţii, manifestări fiind anunţate şi în mai multe oraşe ale ţării, dar şi în diaspora.

Circa 3.000 de persoane s-au adunat deja în Piața Universității din Capitală și scandează sloganuri împotriva adoptării proiectelor de ordonanță privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje precum „Mandataţi să reprezentaţi, nu să ajutaţi”, „Hoţii stau la puşcărie” sau „Ţara cere: fără graţiere”!

Din Piaţa Universităţii, oamenii vor porni în marş, iar de data aceasta sunt vizate Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ministerul Justiției, Guvernul sau Avocatul Poporului.

Circulația în zonă este blocată.