FRF a dat ­dreptate ­Concordiei

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, nu are de primit nici un leu de la fosta sa echipă, Concordia ­Chiajna, ca bonus pentru promovarea unor jucători.

Laurențiu Reghecampf cerea, concret, 10% din suma de transfer a lui Adrian Popa de la Concordia la Steaua, adică 40.000 de euro. Comisia a stabilit, însă, că banii i s-ar fi cuvenit numai dacă tehnicianul ar mai antrenat la Chiajna. „Este adevărat, solicitarea domnului Reghecampf a fost respinsă de către CNSL. Oricum, antrenorul Stelei nu avea cum să primească comision atât timp cât el nu mai e antrenorul Concordiei. Dacă era în continuare antrenorul Chiajnei, atunci conform înţelegerii trebuia să primească 10% din suma de transfer. Acum să vă întreb pe dumneavoastră, vi se pare normal ca domnul Reghecampf să primească bani în urma oricărui transfer de la Chiajna chiar dacă dânsul nu mai activează acolo? Din câte am vorbit cu avocatul soţilor Reghecampf, Dan Idita, dânşii vor face apel”, a declarat Dragoş Baltă, avoca-tul Concordiei.

La rândul ei, Ana Maria Prodan s-a dezlănţuit după ce soţul ei, tehnicianul Stelei, a pierdut procesul cu Concordia Chiajna. Fostul manager al celor de la “U” Cluj ameninţă că va ieşi din fotbal şi va da cărţile pe faţă. “O să vedeţi un circ cum n-aţi mai văzut! O să ies din fotbal şi n-o să mai am loc niciodată, dar eu nu las lucrurile aşa! Vă voi spune adevărul despre toţi! E o aberație, cum să nu ne dea banii? E o obligație contractuală, un bonus de promovare a unor jucători”, a declarat Ana Maria Prodan.