Portarul Dănuţ Coman a declarat că a venit din postura de jucător liber de contract la Rapid fără să primească vreo sumă de bani la instalare și, în consecinţă, vrea să fie lăsat să plece fără sumă de transfer la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta. „Cu siguranţă Famagusta nu va plăti pe mine 125.000 de euro (n.r. – sumă de transfer stabilită de conducerea Rapid). Mi-au oferit un contract pe doi ani și mi-au transmis că dacă pot veni liber de contract bine, dacă nu, nu. De ce nu sunt înţe-les?”, a spus Coman.

Portarul a adăugat că a pierdut mai mulţi bani pentru a juca la Rapid și chiar la un moment dat a plătit primele de joc ale colegilor săi. “A ajuns Dani Coman oaia neagră la Rapid? Dani Coman care care a renunţat la 150.000 de euro, bani pe care trebuia să îi primescă de la FC Brașov pentru a veni la Rapid? Când am venit aici, mă înţelesesem pentru o sumă mai mare, dar mi s-a oferit cu 70.000 de euro mai puţin, însă am acceptat și așa, iar când era Șumudică antrenor am plătit din banii mei primele de joc ale echipei. Banii i-am recuperat după 5 luni. Ce trebuie să mai fac pentru această echipă, să-mi iau viaţa?”, a menţionat Dănuţ Coman.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declarase că portarul Dănuţ Coman nu poate pleca din postura de jucător liber de contract.