Smiley, mega-concert la Sala Polivalentă pe 31 mai

Smiley va susţine pe 31 mai, la Sala Polivalentă din Capitală, un mega-concert cu cele mai iubite piese ale sale, informează un comunicat Hahaha Production transmis AGERPRES.

„Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe pagina sa de Facebook în momentul în care a urcat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, cu un mesaj de dor şi de dorinţă de a retrăi un asemenea moment după mai bine de 2 ani de pauză. Pe lângă reacţiile de afecţiune ale fanilor săi, s-a strecurat un comentariu ferm al organizatorului concertului din 2019, Sublime, care i-a făcut live, pe Facebook, propunerea lui Smiley de a repeta experienţa în 2022. A fost doar scânteia care a aprins dorinţa celor din industria de evenimente de a se reîntoarce la normalitate şi a iubitorilor de muzică de a se bucura din nou de muzica live”, se precizează în comunicat.

Potrivit organizatorilor, parcursul de la dorinţa de a realiza spectacolul, la idee, apoi la organizare şi punere în vânzare a biletelor a fost unul record, pentru că a durat nu mai mult de 10 ore.

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire faţă în faţă cu cea mai mare iubire a vieţii lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arşiţă. Poate credeţi că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică şi comunicând pe reţelele sociale, pur şi simplu e ca o declaraţie de dragoste pe care nu o poţi face live, ca să primeşti şi răspunsul, îţi lipseşte elementul esenţial, schimbul de emoţii, de reacţii, eşti mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului”, mărturiseşte Smiley despre primul său concert mare după doi ani de pandemie.

Biletele se pot cumpăra de pe https://www.iabilet.ro/bilete-smiley-sala-polivalenta-73599/.