Dacă ești în așteptarea celui mic, îți propunem câteva tendințe care se pot integra în spațiul bebelușului, indiferent de sexul acestuia. Anul acesta, cuvântul de ordine în decorarea camerei bebelușului este natura.

Un decor sălbatic

Nu te speria, nu e nimic periculos. Există o expresie englezească, „the great outdoors”, pe care o asociem întotdeauna cu traseele prin pădure și cu activitățile de campare pe care, de ce nu, le vei face și tu cu puștiul tău atunci când va mai crește. În acest sens, munții sunt cel mai la îndemână simbol. De aceea, în 2017 îți propunem să-i integrezi în decorul camerei bebelușului.

În funcție de gusturile tale și ale partenerului, poți decide tipul de grafică de pe peretele din spatele pătuțului. Fie că optezi pentru o reprezentare minimalistă, într-o paletă de vară sau iernatică, sau pentru un desen mai elaborat, realist, accentele „montane” sunt vedetele acestui an.

Pont: Marea sălbăticie este tema cadru ideală dacă îți dorești să integrezi animale de pluș fără să dea senzația de haos.

Sursa foto: www.projectnursery.com
Cactuși prietenoși

Știm, în sinea ta te întrebi contrariat „cactuși?”. Da, cactuși. N-or fi ei cele mai prietenoase plante, dar în varianta mini sau într-o grafică ușor ludică sunt îngrozitor de simpatici. Pentru un look ceva mai clasic, mai curat, înrămează câteva fotografii cu diferite specii de cactuși.

Dacă totuși vrei să pariezi toți banii pe acest trend, o pictură pe perete sau un tapet sunt alegeri îndrăznețe, consideră casamea.ro. Caută o grafică cu efect de acuarelă, asortează verdele cactușilor cu alb și alte nuanțe neutre (griuri, bejuri). Echilibrează cu o plantă naturală în ghiveci și gata! Ai obținut cameră perfectă pentru bebeluși!

cactus
Sursa foto: www.projectnursery.com
Verdeața luxuriantă

Ei bine, pentru camera nou-născutului designerii propun „verdeața luxuriantă”. La fel ca în cazurile anterioare, poți opta pentru un tapet sau o grafică cu multe frunze verzi pe perete. Poți, însă, să fii în trend și cu o serie de plante de apartament fără flori opulente, dar cu frunziș bogat. Ai grijă doar că plantele să fie potrivite pentru o cameră de dormit, adică să nu emane mult dioxid de carbon în timpul nopții. Îți recomandăm limba soacrei, iedera, aloe vera, dar și plante aromatice că rozmarinul și lavanda, care ajută la scăderea nivelului de stres. Lipsa stresului este un aspect foarte important pentru bebeluși, aceștia trebuind să se acomodeze cu o lume complet nouă.

www.projectnursery.com
www.projectnursery.com