Ce spun ochii despre ­personalitatea ta?

Ochii sunt oglinda sufletului. Și cheia către descifrarea personalității și abilităților oamenilor. Conform iridologilor, specialiștii care studiază irisul, ochii sunt ca niŞte ferestre larg deschise, prin intermediul cărora alŢii au acces la interiorul tău. Descoperă-te! Privește cu maximă atenție spre ceea ce spun ochii despre tine și personalitatea ta, și folosește totul în folosul personal.

Ochii albaştri

Debordezi de ener­gie și reușești de fiecare dată să-ți duci planurile la bun sfârșit. Datorită voinței puternice de a încheia orice acțiune cu succes, de multe ori te bucuri și de sprijinul celor din jur, pentru a-ți vedea visul împlinit. Ești atractiv, inteligent, temperamental, comunicativ, dar și capricios. Pretențiile și idealismul sunt defecte care îți pot aduce neplăceri în viață. 

Relațiile încununate de succes le vei avea în special, cu persoane cu ochii negri.

Ochii verzi

Îți trădează dorința aprinsă de a găsi echilibrul. Te afli într-o căutare per­manentă a sta­bilității, a liniștii interioare. Ceea ce, probabil, treci cu vederea este faptul că te poți considera un norocos. Chiar deții cheia reușitei în plan sentimental, și nu numai. Ești foarte gingaș, blând, sincer, bun și stabil în relații.

Alege un partener care să-ți împărtășească același calități comune. Ca să-ți găsești liniștea, în preajma ta trebuie să se afle o persoană cu ochii căprui.

Ochii negri

Poți realiza tot ce-ți dorești, dar numai cu sus­ținerea unor persoane în­țelepte și bine intenționate. Răbdarea, capa­citatea enormă de muncă, ambiția și puterea de convingere cu care ești înzestrat sunt punctele tale forte. Din păcate, egoismul și gelozia se vor dovedi a fi adevărate piedici în momente esențiale. 

Orientează-te spre un potențial partener care este capabil să facă sacrificii importante pentru tine. Iar acesta are ochii albaștri.

Ochii căprui

Ești foarte diplomat. Deții cu precizie tehnica manipulării însă, talentul diplomatic, modul subtil de a deține controlul te transformă într-un coleg de serviciu, de școală, un partener de afaceri sau de viață ideal. Ai idei bune, iei inițiativa când e nevoie și ai suficientă vitalitate cât să te bucuri de rezultate. În plus, ești un romantic incurabil atunci când te afli într-o relație de cuplu, ești deștept și pragmatic.  

Partenerul cu ochii verzi este cel mai potrivit pentru tine dacă vrei să te bucuri de marile realizări în viață.