Universul Covoarelor îşi deschide oficial porţile, la Snagov Plaza, pe 17 iunie

Centrul comercial își propune să devină cel mai mare magazin de profil din România și aduce pe piață o ofertă de peste 1.500 de modele, cu 50 de dimensiuni diferite

Universul Covoarelor se deschide oficial, pe 17 iunie, în incinta Snagov Plaza, în urma unui proces de rebranding, prin care cumpărătorii sunt invitați să descopere cel mai mare magazin de covoare din România, un spațiu comercial modern și primitor, care propune un nou concept, cu peste 1.500 de modele, cu 50 de dimensiuni diferite.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 653, ediția print

Universul Covoarelor își așteaptă clienții la showroomul din Șos. București – Ploiești, nr. 129, DN 1, Tâncăbești, de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00, cu o selecție vastă de produse de cea mai bună calitate, din Turcia, într-un spațiu comercial generos, având o suprafață de 500 de metri pătrați.

Având în vedere notorietatea produselor oferite inițial sub brandul ­Deco Flora & Home, care a funcționat pe piață începând cu anul 2017, s-a decis extinderea și reorganizarea magazinului ­într-un adevărat hub al covoarelor sub numele Universul Covoarelor, care va adăuga ofertei mai multe colecții tradiționale, clasice și moderne, de la producători premium, extrem de cunoscuți și apreciați pe piața românească, dar și cea internațională, precum Pierre Cardin, Merinos, Yunser, Saray sau Karacahan.

Universul Covoarelor este un proiect de suflet, unde și cel mai exigent client va găsi cu siguranță un produs pe gustul său, din varietatea de covoare pufoase, covoare din blană sau imitație de piele, covoare în stil glam, industrial, oriental sau etnic. Fie că doresc un covor potrivit pentru hol, living sau orice altă încăpere, pentru un apartament de bloc sau pentru o vilă somptuoasă, la Universul Covoarelor clienții pot găsi tot ce își doresc și își pot transforma casa ­într-un loc primitor și călduros.

Brand cu tradiție, Universul Covoarelor redefinește confortul și calitatea cu soluții personalizate oricărui tip de client

Având și posibilitatea achizițiilor online pe www.universulcovoarelor.com, conceptul susține însă varianta tradițională de achiziție a unui covor, care să permită oricărui client să vadă și să verifice calitatea produsului direct în magazinul.

”Actualizăm stocurile în fiecare lună și adăugăm modele noi. Locația se află la 30 km de centrul Bucureștiului, în județul Ilfov, pe DN1, la doi pași de Capitală și la fel de aproape de Ploiești, astfel că este foarte ușor accesibilă, iar clienții pot astfel să descopere produsele noastre, cu atât mai mult cu cât permanent pot beneficia de promoții și discounturi. Mai mult, ne străduim să răspundem și celor mai sofisticate cerințe din partea clienților și să găsim soluții de personalizare, atât ca modele, cât și în privința dimensiunilor, astfel că în situația în care colecțiile noastre nu includ varianta solicitată, vom căuta, cu siguranță, să găsim o soluție care să fie pe placul cumpărătorului. Venim cu o oferă generoasă și cu idei noi, pentru că în permanență participăm la schimburi de experiență și căutăm soluții care să ne permită să fim la curent cu toate tedințele pieței în care activăm și să putem oferi consultanță de specialitate clienților care astfel să poată să își găsească covorul potrivit ținând cont de culoare, textură, mărime, poziționare sau de traficul la care este expus”, a declarat ­Fahrican Umar, Manager Sales & Marketing al complexului Snagov Plaza. Clienții pot cere detalii la tel. 0761.809.362.

Magazinul ­Universul Covoarelor este un proiect dezvoltat de Yapan Developments, grup de companii de dezvoltare imobiliară și construcții care se concentrează pe proiecte de dezvoltare a terenurilor în România. Yapan Developments este o organizație ai cărei acționari sunt și partenerii companiei „Izmir Turizm Insaat ve Ticaret A.S” din Turcia. Compania este activă în domeniul turismului, dezvoltării terenurilor și construcțiilor de peste 25 de ani, în Turcia. În ultimul deceniu, s-a concentrat pe crearea „vilelor proiectate inițial pentru cei care apreciază unicitatea”. În anul 2000, ­Yapan Developments și-a început activitățile în România investind în imobiliare și construind Tempo Hotel, un hotel tip boutique de trei stele. De atunci, compania investește pe proprietăți, majoritatea fiind terenuri în București și în împrejurimi. Cele mai recente dezvoltări ale grupului sunt Airport Plaza Offices and Showrooms, Snagov Plaza Entertainment & Shopping Square din care face parte Universul Covoarelor, Plaza Restaurant/Pizza House, Airport Residences din Otopeni, Libertății Terraces Otopeni, Libertății Gardens, Lakeview Residences Snagov sau Snagov Plaza Houses.