A început programul “Înscrieri timpurii”

Vești bune pentru toți cei care visează la o vacanță de vară superbă pe malul Mării Negre, cu buget restrâns! Hotelierii oferă pachete de vacanță pe litoral, la prețuri reduse cu până la jumătate. Oferta este valabilă, însă numai pentru turiștii care-și fac rezervări până la sfârșitul lunilor aprilie-mai.    

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a dat startul programului “Înscrieri timpurii”. Aproape toate hotelurile de pe litoralul românesc practică tarife reduse chiar și cu 40-50%. Discount-urile aplicate și data limită de rezervare și le alege fiecare unitate. Cei care-și fac rezervare mai repede, au mai multe șanse să obțină cel mai bun preț. Iar plățile se pot efectua în mai multe rate. Atenție însă, rezervările făcute prin programul “Înscrieri Timpurii” nu se pot anula sau modifica. Turiștii care nu mai pot pleca în vacanță, deși au făcut rezervarea, pierd toți banii achitați până la momentul respectiv.

 Cât costă cazarea la preț redus? 

* La un hotel de 5 stele din Mamaia 

Cazarea la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiunea Mamaia, depășește 864 de lei de persoană. Hotelul de cinci stele este situat pe faleză și are ieșire directă la plajă. Turiștii pot admira marea de pe terasa amenajată la ultimul etaj al hotelului, pot servi diverse preparate în restaurant, la micul dejun și prânz, se pot relaxa pe plaja privată, au acces la piscina cu apă încălzită sau în centrul SPA, iar copiii se pot juca la locul de joacă special amenajat. 

În plus, turiștii au acces la internet, pot face exerciții la sala de fitness, se pot răsfăța în jacuzzi, beneficiază de tratamente SPA, au parcare gratuită, minibar, grup sanitar cu duș și aer condiționat în cameră. Un sejur durează șase nopți și cinci zile, iar tariful este valabil doar pentru cei care-și rezervă pachetul de vacanță până la 30 aprilie.  

* La un hotel de 4 stele din Eforie Nord 

Un sejur de șase nopți și cinci zile petrecut într-un hotel de patru stele din Eforie Nord, care dispune de piscină în aer liber amenajată cu șezlonguri, bar și umbrele, un centru SPA modern în care turiștii au la dispoziție jacuzzi, baie de aburi, saună cu raze infraroșii, fitness, masaj de relaxare costă peste 405 lei de persoană. În preț sunt incluse masa de dimineață și prânzul. Oferta este valabilă numai în cazul achitării integrale a tarifului de cazare, până la data de 31 martie. 

* La un hotel de 3 stele din Costinești 

Sejurul la Costinești ajunge la 348 de lei de persoană în plin sezon, micul dejun și prânzul fiind incluse în preț. Camera este amenajată modern, cu mobilier nou, acces la piscină, minibar, TV LCD, balcon, internet wireless și parcare (în limita disponibilității). Însă, rezervarea trebuie făcută până la 31 martie. 

* La un hotel de 2 stele din Neptun/Olimp  

Șase zile de vacanță într-un hotel de două stele din Neptun/Olimp, si­tuat la 300 m de plajă care dispune de restaurant, bar de zi, teren de tenis, teren de minigolf, birou de schimb valutar și parcare, costă circa 105 lei de persoană, pentru perioada de vacanță iulie-august. Camera este dotată cu frigider, telefon, baie proprie cu duș, TV și cablu. Tariful este valabil doar pentru rezervările făcute până la finele lunii martie și nu include mâncarea.