Alegeri prezidențiale 2014. A început bătălia finală

Victor Ponta

Sunt mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul meu de preşedinte

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a declarat, că este mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte, menţionând că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, pentru că se simte responsabil pentru toţi.

Premierul a spus că se simte extrem de mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte, după 10 ani de ură şi dezbinare.

„Mulţumesc celor care au crezut ca e important să voteze. Îi rog pe cei ce au votat pentru mine să îmi fie încă o dată alături, în 16 noiembrie, pentru că atunci putem într-adevăr să pornim pe acest drum de care România are nevoie“, a spus premierul. 

Ponta a ţinut să menţioneze că în următoarele două săptămâni, se va adresa tuturor românilor, indiferent că l-au votat sau nu, sau dacă au venit sau nu la vot. El a menţionat că se simte responsabil pentru toţi şi că îl invită pe contracandidatul intrat, împreună cu el, în turul doi al prezidenţialelor, la emisiuni televizate alături de el, în a doua săptămână a campaniei care urmează, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri pe teme importante.


Klaus Iohannis

Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că rezultatul alegerilor prezidenţiale este unul foarte bun, care arată că se produce schimbarea, el mulţumindu-le românilor care au ieşit la vot. Iohannis a adăugat că el este singurul candidat rămas în cursă „dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept“.

”Avem un rezultat foarte bun, care arată că se prod schimbarea. Vreau să mulţumesc românilor care şi-au folosit votul şi au votat, indiferent pentru cine au votat şi în special celor care au votat pentru mine”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a arătat că au rămas în confruntarea din turul al doilea doi candidaţi: el şi Victor Ponta, astfel că românii vor avea de ales între ”România lucrului bine făcut şi România lucrului prost făcut”.

”Acum e clar că au rămas în competiţie doi candidaţi: eu şi Victor Ponta. Este evident că românii au de ales între două variante: pe de o parte România lucrului bine făcut, o Românie normală, iar pe de altă parte România lucrului prost făcut, a scandalului şi a minciunii. De acum, competiţia este doar între noi doi“, a afirmat Klaus Iohannis.