Vrei un job bine plătit?

Profesioniști din peste 90 de companii din București și din țară, se reunesc week-endul acesta, la cel mai mare târg de carieră al anului. Târgul Angajatori de Top, se va desfășura, vineri și sâmbătă, la Sala Palatului din București.  

Cauți un loc de muncă bine plătit și care să-ți ofere șansa de a avea o carieră impresionantă în domeniul în care te-ai specializat? Vino vineri, 17 octombrie și sâmbătă, 18 octombrie, la cea de-a XVII-a ediție a târgului Angajatori de Top, de la Sala Palatului și ai toate șansele să-ți găsești jobul potrivit profilului tău. Evenimentul se adresează absolvenților de studii universitare și post universitare, dar și studenților care se pregătesc să debuteze în carieră. „În această toamnă, evenimentul Angajatori de Top te aduce din nou față în față cu cele mai mari companii de pe piața muncii și îți oferă șansa de a interacționa cu reprezentanții lor. Participarea la workshop-urile și seminariile susținute de către specialiștii în resurse umane prezenți la acest eveniment îți va oferi nu doar posibilitatea de a afla ultimele noutăți din diversele domenii și medii de lucru, ci chiar job-ul la care ai visat întotdeauna” susțin organizatorii evenimentului.

În ce domeniu ai șanse să lucrezi? 

Printre cele mai ofertate posturi care își așteaptă angajații și care vor fi prezentate la ediția din toamnă a târgului, se numără posturile din domeniul bancar, IT, telecomunicații, comerț și auto.

Unde te poți angaja? 

Hewlett Packard, ORACLE, Raiffeisen Bank, DELL, Vodafone, Renault România, IBM, Ericsson, BRD – Groupe Société Générale, Telekom, Ubisoft, eMAG, Teamnet International, Genpact, WNS Global Service, McDonald‘s România, ProCredit Bank, TELUS, Xerox, Stefanini, CGS, BCR, British Ameri­can Tobacco, Lavalin, Ortec, 

Accenture, Groupama, Cargo-partner Expediții, Bitdefender, Humangest, Luxoft, Dell România și Carrefour sunt doar câțiva dintre angajatorii de top care vor face recrutări la târgul din acest week-end. 

CV-ul BarCODE, o nouă modalitate de a aplica la joburi 

Așadar, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 17.00, la Sala Palatului din Capitală, poți discuta direct cu profesioniștii companiilor. Intrarea este gratuită și se face pe bază de CV. La ediția din această toamnă, nu mai este necesar să îți tipărești câte un CV pentru fiecare job la care vrei să aplici, ci este suficient să îți descarci un CV BarCODE. Noua modalitate de a aplica la job-uri este foarte eficientă și ușor de accesat, făcând ca, printr-o simplă scanare, CV-ul tău să intre direct în baza de date a angajatorilor. Accesând site-ul www.hipo.ro vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a descărca CV-ul BarCODE.