Coronavirusul afectează grav veniturile bugetarilor. În orașul Voluntari, de exemplu, primarul Florentin Pandele a dispus măsuri drastice pentru angajații instituției pe care o conduce.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, nr. 496 ediția print

Astfel, “pe perioada instituirii stării de urgență prin decret al Președintelui României și ținând seama de necesitatea reducerii cheltuielilor de personal, au fost luate următoarele măsuri:

Diminuarea cu 25% a salariilor personalului Instituției Primarului orașului Voluntari, cât și al serviciilor/direcțiilor de interes public local ale orașului Voluntari, începând cu luna martie;

Reducerea cu 10 – 20% a numărului total de posturi din cadrul Instituției Primarului orașului Voluntari, cât și din cadrul serviciilor/direcțiilor de interes public local ale orașului Voluntari.

Neacordarea indemnizației de hrană cuvenite conform prevederilor legale aplicabile, personalului din cadrul Instituției Primarului orașului Voluntari, cât și din cadrul serviciilor/direcțiilor de interes public local ale orașului Voluntari”, informează Primăria Voluntari.