Filiala CECCAR a județului Ilfov a trimis la redacția Jurnalului de Ilfov următoarea invitație, care se adresează tuturor specialiștilor din domeniul expertizei contabile și al contabilității. Publicația noastră pune la dispoziția celor interesați textul acestei invitații.

Oamenii de afaceri ai secolului XXI au, întotdeauna, în preajma lor un profesionist contabil, care, prin cunoştinţele şi judecata profesională şi în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul şi dezvoltarea managementului respectivei întreprinderi.

 Probabil că ştiţi deja, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi  (CECCAR) gestionează activităţile de pregătire şi deontologie profesională a tuturor profesioniştilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experţi contabili, contabili autorizaţi, directori economici, contabili şefi, şefi de servicii financiar-contabile sau contabili angajaţi în diferite ramuri ale economiei.

Cu ocazia aniversării zilei de 21 septembrie ca “Zi naţională a contabilului roman”, CECCAR are plăcerea de a vă invita, începând cu orele 10.00, la Sala Amfiteatrul ”Marin Toma” din intrarea Pielari nr 4-6, Sector 4 Bucureşti (clădirea filialei CECCAR Bucureşti) să vă bucuraţi alături de noi, de manifestările ocazionate de această zi.

Veţi avea ocazia să întâlniţi, pe lângă reprezentanţii instituţiilor statului din judeţul nostru şi oameni de afaceri şi colegi de-ai dumneavoastră, din profesie, cu care să discutaţi şi să schimbaţi idei, pentru a obţine un schimb de informaţii util şi constructiv.

Agenda evenimentului şi un pliant conţinând detalii organizatorice, le veţi găsi alăturat.

Ne bucurăm să vă primim pe 21 septembrie în Bucureşti în Intrarea Pielari nr 2-4 Sectorul 4 ,sala  Amfiteatrul “Marin Toma”.

Vă rugăm să vă confirmaţi participarea la telefonul 0213529420 /0723361482, sau  ­e-mail ceccarilfov@ceccarilfov.ro


A dumneavoastră,

Maria ­Constantin, președintele filialei ­CECCAR Ilfov