Berbec

Mai hotărât ca niciodată, la început de an te străduiești să găsești modalităţi prin care să obţii o îmbunătăţire a situaţiei financiare ce se degradează constant. Dacă ești dispus să-ţi părăsești familia pentru a lucra peste mări și ţări, atunci poţi consideră problema rezolvată.

Taur

Momentele petrecute în familie sunt cele mai frumoase. Iar tu te pricepi mai bine decât oricine să le adaugi un plus de măreţie. Ești binedispus în aceste zile și îi uimești pe cei dragi cu tot felul de surprize, de la cele culinare până la plimbări și jocuri în aer liber, ore-ntregi.

Gemeni

Călătorului îi stă bine cu drumul, iar ţie cu cercetările. Este foarte bine că vrei să știi ce se întâmplă în jurul tău, să-ţi cunoști cât mai bine colaboratorii și pe toţi cei cu care ești nevoit să interacţionezi. Dar nu toţi sunt bine intenţionaţi și e posibil să suferi și dezamăgiri.

Rac

Se adună ore peste ore de muncă, dar munca te ţine în formă. Și-n plus, îţi aduce și un confort financiar sporit, de care nu te-ai mai bucurat de multă vreme. Ai încredere în tine și în propriile forţe. Treci doar printr-o perioadă mai aglomerată, dar ai rezultate mai mult decât promiţătoare.

Leu

Acordă o atenţie deosebită stării de sănătate. Măcar acum când ești din ce în ce mai stresat, mai lipsit de energie și fără randament în muncă, încearcă să faci o pauză. Ia-ţi câteva zile libere odihnește-te suficient și schimbă-ţi stilul alimentar deficitar cu unul sănătos.

Fecioară

Ai o capacitate fantastică de a te adapta schimbărilor, așa că nu-ţi va fi greu deloc să te obișnuiești într-o funcţie nouă, superioară. Șefii încep să creadă în ideile tale, le dau curs și te avansează. Cu ambiţia, seriozitatea și priceperea ta, vei duce la bun sfârșit tot ce ţi se cere.

Balanță

Dacă nici acum nu vei fi încântat de graţia și gingășia partenerului de viaţă, probabil că nici nu vei mai fi mult timp de aici înainte. Te bucuri de clipe minunate alături de persoana dragă și ar fi de bun augur să-i apreciezi atitudinea. Răspunde-i cu aceleași sentimente!

Scorpion

Succesul vine la pachet cu marile câștiguri suplimentare. S-ar putea spune că abia acum vei culege roadele muncii tale de zi cu zi, din ultimul an. Veniturile ţi se măresc și te mai bucuri și de ceva timp liber pe care să ţi-l petreci lecturând sau făcând lucruri de care-ţi este dor.

Săgetător

Pentru tine anul începe cu o nouă ofertă de muncă. Ce-i drept, este tentantă din multe puncte de vedere dar, mare atenţie, poate fi și dezamăgitoare. Gândește de două ori înainte să iei o decizie. Pare a fi un loc de muncă ce nu-ţi va oferi și o siguranţă pentru o periodă de timp cât mai lungă.

Capricorn

Este momentul să cântărești bine asupra planurilor tale. Ia o pauză de la treburile cotidiene și gândește-te ce vrei de la viaţă. Apoi, acţionează în consecinţă. Urmează câteva zile în care șansa este de partea ta, orice ai face. Important este să crezi în proiectele tale prospere.

Vărsător

Încă mai visezi la o mare iubire, iar ea se încăpăţânează să apară. Și nici nu vei avea parte de dragostea cuiva până când nu te vei desprinde de o fostă mare iubire pe care încă o mai aștepţi. Spune adio trecutului și bun venit, prezentului! Altfel, vei alerga mereu după o nălucă.

Pești

Partenerul de viaţă are să-ţi dea o veste care-ţi va bucura sufletul. Poate fi vorba despre găsirea unei noi locuinţe care să vă aducă mai mult confort sau un job nou care să vă ridice nivelul de trai. N-ar fi exclus, însă, să te surprindă cu planuri care includ mărirea familiei.