Berbec

Deși te-a interesat mult părerea celor din jur, acum ai șansa de a observa singur cum stau lucrurile și ce ai de făcut pentru a evolua. Mai ales în ceea ce privește munca propriu-zisă și cuantumul câștigurilor aferente acesteia. Renunță la ideile preconcepute și lasă-te condus de intuiție!

Taur

Nu încerca să impresionezi pe nimeni în aceste zile, ci, mai degrabă, ocupă-te de imaginea pe care o ai despre tine însuți. Și, pentru ca totul să fie bine, nu lăsa nimic din ceea ce ai început neterminat. Cu entuziasmul pe care-l ai și dorința de a face lucruri vei realiza lucruri mărețe.

Gemeni

Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient abilitățile, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte planuri financiare este mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile în funcție de nevoile personale și să-ți achiți la timp datoriile.

Rac

Intri într-o perioadă în care relațiile parteneriale sunt răscolite. Fie că vorbim de relația cu șefii, colegii de serviciu sau colaboratorii, prudența și discernământul te vor feri de neplăceri. Cel puțin deocamdată. Îți revin responsabilități noi care îți vor aduce anumite beneficii mai târziu.

Leu

Nevoia de control îți pune mintea la contribuție, însă nu orice noțiune despre care crezi că este potrivită pentru contextul actual, te va ajuta
să-ți rezolvi problemele onorabil. Analizezi situațiile dintr-o cu totul altă perspectivă decât până acum și, totuși, cineva îți susține eforturile.

Fecioară

S-ar putea ca săptămâna să nu fie tocmai cea mai reușită. Nu adopta un aer de superioritate, iar dacă șefii cred că nu abordezi tocmai bine eventualele situații, pot avea dreptate, cel puțin într-o anumită măsură. Planurile de viitor pot presupune o investiție mai mare decât poți duce.

Balanță

Angajamentele sociale te-ar putea ustura la buzunare destul de mult săptămâna aceasta, deci poate n-ar fi rău să le triezi. Cu toate acestea, perioada se anunță de bun augur vieții amoroase, mai ales dacă ai o relație la distanță. Iată un prilej bun să-ți recucerești partenerul!

Scorpion

Ai putea primi un bonus sau o primă de la angajator drept recompensă pentru unele succese recente. Totuși, indicat ar fi să te limitezi la cheltuielile care sunt o prioritate pentru aceste zile. Așteaptă-te la termene limită reduse și sarcini care nu figurează-n fișa postului tău.

Săgetător

Dă tot ce ai mai bun la serviciu în această săptămână pentru că poți fi remunerat consistent pentru orele suplimentare. Sunt posibile tensiuni între tine și unii colegi de muncă. Ar fi înțelept să-ți iei măsuri de precauție în cazul în care unii mai invidioși încep să-ți pună bețe-n roate..

Capricorn

Caută să pui punct tensiunilor dintre tine și partenerul de viață. În caz contrar, se poate ca această stare conflictuală să-și pună amprenta pe toate aspectele vieții tale. Ar fi de dorit să eviți o descărcare de forțe, mai ales că apar și niște cheltuieli neprevăzute care te vor agita.

Vărsător

Concentrează-te la ce ai de făcut, pentru că vei face pași mari spre rezultatele visate! Ai mereu ceva de învățat din ceea ce trăiești, dar știi bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Sunt mai durabile și mai solide roadele muncii la care ai contribuit cu mult efort.

Pești

Primești o veste bună cu efect mobilizator. Îți dă mai mult chef de acțiune, curaj să ieși în față ca să spui ce știi și ești din ce în ce mai sigur pe reușita finală spre care te îndrepți. Rareori ești atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiți de timpul oportun.