Berbec – Ambiții profesionale mari, surprize financiare plăcute

Se recomandă mare atenție la problemele de sănătate. Este posibil ca nativii Berbec, să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă. În a doua jumătate a anului 2018, partea financiară va fi în centrul atenției, totul fiind amplificat și de eclipsele din iulie-august. Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, întrucât Nodul Nord le este alături, iar aceste relații au menirea de a rezista în timp.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 385, ediția print

 

Taur – Recâștigarea libertății de acțiune

Călătoriile de afaceri sau în interes profesional ori academic sunt favorizate în acest an, în defavoarea călătoriilor de relaxare. În perioada august-septembrie ar fi bine să se implice în proiecte sociale sau umanitare, pentru un plus de armonie. În plan financiar, anul 2018 vă avantajează în mod special în asocieri, colaborări și parteneriate. Planul amoros nu va fi unul benefic în acest an, veţi avea parte de dezamăgiri.

Gemeni – Progres în plan profesional

Luna februarie 2018 ar putea să vă aducă oportunități de a încheia un proiect educațional sau comercial. În 2018 se pot activa sau accentua teme legate de intimitate, de fidelitate, de încredere reciprocă. Viaţa amoroasă va fi minunată în acest an. Mai mult ca sigur veţi începe proiecte noi, chiar dacă nu veţi renunţa și la vechile hobby-uri în acest an. Nu veţi avea probleme nici cu finanţele în acest an.

Rac – Revoluție în plan relațional

În 2018, în centrul atenției Racilor se află chestiunile legate de viața sentimentală, copii, creativitate, parteneriate, prietenie, precum și de revizuirea proiectelor de viitor. Racii sunt însă într-o dispoziție iertătoare și idealistă în acest an. Cei singuri au toate șansele să își găsească pe cineva. Din punct de vedere financiar, acest an va fi unul bun.

Leu – Muncă multă, realizări și satisfacții pe măsură

Anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații. Familia și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței lor emoționale. Din punct de vedere financiar, anul 2018 poate fi deosebit de profitabil. În plan sentimental, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă, deși nu sunt excluse mici neînțelegeri sau ciocniri de orgolii.

Fecioară – realizări profesionale peste așteptări

Anul 2018 ar putea aduce Fecioarelor schimbări spectaculoase în ceea ce priveste concepțiile și principiile de viață, precum și o schimbare de perspectivă în plan profesional și în viața de zi cu zi. De la începutul până la sfârșitul anului, nativii acestei zodii vor fi foarte ocupaţi. Anul acesta viaţa amoroasă ar putea fi plină de confuzii. În anul 2018 venitul persoanelor care aparţin acestui semn zodiacal ar putea crește semnificativ.

Balanță – Stabilizarea relațiilor, venituri în creștere

Anul 2018 poate reprezenta pentru Balanțe un prilej de reîntâlnire cu trecutul. Este indicat să adoptați o atitudine cât mai relaxată, să nu vă enervați și să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere. Se recomandă mare atenție la starea de sănătate. Din punct de vedere profesional, 2018 nu pare să aducă nimic spectaculos în viața Balanțelor. În această perioadă vor lucra foarte mult pentru a–și consolida finanţele.

Scorpion – Redresare financiară, afirmare profesională

2018 este pentru Scorpioni un an cu potențial mare de progres și chiar de redresare profesională și financiară. Este recomandabil să evitati cheltuielile exagerate pentru propria persoană sau pentru imagine.  Dacă sunteti necăsătoriți, puteți primi niște propuneri interesante în acest an. În materie de bani trebuie să fie foarte atenți, să își verifice bugetul și  să evite cheltuielile suplimentare.

Săgetător

După stresul anilor anteriori, după toate dificultățile și răsturnările de situație, Săgetătorii au posibilitatea să profite de energia anului 2018 pentru a-și găsi echilibrul și liniștea sufletească.  Săgetătorii vor iubi și vor fi iubiţi în acest an. În cursul acestui an e posibil să aveţi câteva oportunităţi financiare care v-ar putea schimba viaţa într-un mod semnificativ.

Capricorn – Redobândirea puterii și a autorității

Anul acesta crește cacitatea Capricornilor de a construi, de a consolida, de a-și îndeplini obiectivele pe termen lung. La nivel financiar, trebuie să fiti atenti în acest timp. Anul acesta este plin de urcușuri și coborâșuri. Este posibil să lucraţi foarte mult pentru a câștiga bani și a vă majora finanţele. De asemenea, vă veţi confrunta cu cheltuieli. Deci, o planificare financiară mai bună este necesară în acest an.

Vărsător – Progres profesional, clarificări relaționale

Este recomandat ca în 2018 să își organizeze în așa fel activitatea încât să aibă timp pentru odihnă, meditație. Primele cinci luni ale anului 2018 pot fi animate de discuții, negocieri, cursuri și deplasări scurte, iar stimularea mentală este deosebită. Pe plan sentimental veţi avea de trecut multe obstacole în acest an. În ansamblu, anul este bun în domeniul financiar, dar necesită muncă și inteligenţă.

Pești – Viziune optimistă, planuri pe termen lung

Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe
principiul ”schimbi locul, schimbi norocul”, dar într-o variantă modificată: ”schimbi mentalitățile, schimbi norocul”. Este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, poate o sensibilitate a sistemului nervos. În dragoste trebuie să fiți prudenți, deoarece în acest moment sunt șanse mari să apară unele neînţelegeri. În acest an există posibilităţi de câștig, dar și de pierdere.