Berbec    21.03 – 20.04

Vei avea încredere că tot ceea ce vei încerca îți va oferi o experiență plăcută și nu vei regreta deloc. Din păcate, în realitate lucrurile nu vor sta așa. Micile aventuri te vor costa bani și încrederea unor prieteni. Ar fi bine să fii mai precaut și să nu te bagi în tot ceea ce te ademenește.

Taur    21.04 – 21.05

Ar fi bine să te concentrezi pe carieră. Deși este o perioadă de tranziție, la locul de muncă și în general pe plan profesional, ai mari șanse să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Dacă trebuie să rezolvi probleme care implică acte, săptămâna este oportună pentru astfel de lucruri.

Gemeni     22.05 – 21.06

Săptămâna care urmează poate însemna mai mult decât ți-ai fi putut imagina. Este o perioadă în care vei reuși să ajungi mai aproape de sufletul celor dragi, a prietenilor și chiar a colegilor de muncă. Deschiderea ta sufletească îi face pe mulți să te aprecieze la superlativ.

Rac    22.06 – 22.07

Pentru că vorbim de o perioadă în care agitația are prioritate, ar fi bine să încerci să o eviți. Fie că va trebui să faci cumpărături, fie că va trebui să-ți plătești niște facturi restante, ar fi bine să recurgi la un compromis, pentru a evita aglo­merația și agitația care te-ar putea afecta.

Leu    23.07 – 22.08

Dacă în ultima perioadă ai fost nevoit să te strecori printre tot soiul de situații dificile pentru a nu ieși șifonat, ei bine, iată că în această perioadă vei fi tot timpul cu capul sus. Ceva te impulsionează din ce în ce mai mult să te implici și să dovedești că ești un luptător desăvârșit.

Fecioară    23.08 – 21.09

Zilele acestea îți pot aduce atât clipe de bucurie, dar și clipe în care vei sta cu nervii încordați. Pe de o parte vei avea o oportunitate profesională de care nu te vei putea agăța încă. Iar, pe de altă parte,  vei ajunge la concluzia că faci bine pentru toți, dar pentru tine nu face nimeni nimic.

Balanță    22.09 – 22.10

O perioadă în care ai șansa să-ți mai tragi sufletul, să te mai relaxezi și să te mai eliberezi de lucrurile stresante. Cu siguranță acest lucru te va motiva să profiți din plin și să nu ceri mai mult. Din păcate, perioada de relaxare se va simți și în portofelul tău care se golește pe zi ce trece.

Scorpion    23.10 – 21.11

Trebuie să-ți scoți la iveală firea analitică să te apuci de pus în balanță. Indiferent care va fi rezultatul, nu trebuie să te sperii. Trebuie să te gândești la o alternativă, la o schimbare care pe viitor ți-ar putea oferi rezultatul scontat. Sunt zile favorabile planurilor și ordinii.

Săgetător    22.11 – 20.12

Ai multă energie, suficientă să mergi după ceea ce îți dorești. Vei avea ocazia să arăţi lumii de ce ești în stare. Te lupţi pentru propriile drepturi mai mult ca de obicei. Soarele și Venus te determină să vorbești cu toţi și să călătorești.

Capricorn    21.12 – 19.01

Pur și simplu vei simți că ai ajuns la limita puterilor și nu mai poți continua așa. Iar acum primești, pe lângă dorința arzătoare de a scăpa de ceea ce te macină noaptea și ziua, primești și suportul necesar pentru a rezolva toate problemele de natură sentimentală sau sufletească.

Vărsător    20.01 – 18.02

Pregătește-te pentru situații care îți pot oferi emoții mari sau pentru clipe în care nu te vei mai putea ascunde după deget și vei fi nevoit să te justifici. Cu siguranță nu vorbim de o săptămână ușoară, dar nici extrem de grea. Orice destăinuire pe care o faci îți poate elibera sufletul.

Pești    19.02 – 20.03

Urmează o perioadă în care ești capabil să-ți exprimi mai bine gândurile, sentimentele, nevoile, dar și să pui piciorul în prag atunci când simți că nu mai poți. Ești singurul care poate spune dacă viața ta are nevoie de o schimbare sau poate continua în aceeași manieră, ca și până acum.