Berbec 21.03 – 20.04   

Deși vă descurcaţi bine singur, cheia succesului o deţine partenerul de viață. Doar alături de cel care vă împărtăşeşte interesele şi preocupările veţi avea spor, altfel unele probleme cu familia vor persista. Nu v-ar strica, de asemenea, mai multă mişcare.

Taur 21.04 – 21.05  

Parcurgeți o perioadă confuză. Apar conflicte în familie, privind viitorul celor mai tineri, deoarece opiniile lor nu prea le luați în seamă, și asta nu-i bine. Șantajul sen-timental e prezent și el, dar lucrurile nu vor scăpa de sub control. Ar fi cazul, totuși, să găsiți o moderație în tot ce faceți. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Apare ceva nou sub aspect personal. Vi se va oferi șansa de a vă putea exprima liber ideile și planurile cele mai intime. Multe activități publice vi se vor părea atrac-tive. O schimbare la locul de muncă este binevenită, și asta vă dă un tonus de zile mari. 

Rac 22.06 – 22.07   

Sunteţi în căutare de colaboratori de nădejde. Atenție însă, unii vor încerca să vă tragă pe sfoară. Dacă aveţi un examen de trecut, bazaţi-vă pe sfaturile celor avi-zaţi. Încercaţi să vă implicaţi mai mult în colectivul în care activaţi. Săptămâna aceasta, indispoziţia e la ea acasă.

Leu 23.07 – 22.08  

Mare grijă pe cine călcați pe nervi! Dacă afișați în public un surâs, nu spuneți nimănui ce ascunde el. Asumați-vă cu încredere rolul de lider în societate. Oricum știți să jucați teatru foarte bine. E cazul să vă implicați direct într-un proiect măreț, chiar dacă sunteți cu inima îndoită. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Sunteți puternic încărcați emoțional, așa că nu aveți energia necesară depășirii obstacolelor cotidiene. Comunicați-vă trăirile celor apropiați, nu știți ce legături se pot crea. În weekend, aveți o energie debordantă creată de un tonus de excepție. Atenție la excese, însă! 

Balanța 22.09 – 22.10  

Anumite circumstanţe vă oferă şansa să vă extindeţi orizontul. Vă interesează direct ofertele, iar speranţele vă dau un nou elan. Restabiliţi noi forme de colaborare, unele pe plan intim, altele, financiar. Sunteţi nerăbdători să vedeţi dacă şefii se ţin de cuvânt. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Ceva nesemnificativ la prima vedere se va schimba, iar consecințele pentru dvs. vor fi importante. Adaptați-vă din mers, păstrați-vă o relație destinsă și deschisă cu cei din jur, deoarece veți avea nevoie de ei. În ceea ce privește sănătatea, mare grijă la răceli puternice.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Abordați probleme care nu vă sunt chiar la îndemână, dar nu aveți încotro. Să fie vorba de speculații bancare? Sperați ca o persoană de sex opus să vă cadă în brațe. Ar fi cazul, fiindcă momentan stați destul de binișor cu banii. Ceva probleme dermatologice vă deranjează. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Sunteţi prea impresionat de schimbările de la locul de muncă și riscați să vă situaţi pe o poziţie neinspirată, astfel că prestigiul dvs. poate suferi. Trebuie să vă con-vingeţi şefii. În plus, problemele de la serviciu vă pot afecta serios și activitățile casnice, unde pot apărea mici accidente.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vine în sfârșit o perioadă benefică, de relaxare, activitățile în aer liber fiind dătătoare de sa­tisfacții. Unele proiecte revin în actualitate. E bine să le materializați, că la capitolul bani, nu prea stați pe roze. Aveți calitățile unui lider bun, așa că… dați-i bice!

Pești 19.02 – 20.03 

Un șarm aparte vă ajută acum să străluciți în orice conjunctură. Vi se vor face oferte tentante. Nu vă pierdeți capul și nu vă lăsați conduși de orgolii. Este momentul favorabil să luați decizii majore. Evitați amânările. Ce e-n mână, nu-i minciună.