Berbec 21.03 – 20.04   

Vă concentrați la maximum pentru anume acțiuni, faceți planuri în amănunt ticluite dar, în final, norocul e cel care dictează. Sigur este însă că o să aveți întâlniri de afaceri de mare importanță, dar și mici escapade cu familia, care vă vor prinde foarte bine.

Taur 21.04 – 21.05  

Sunteți foarte irascibil și asta se va reflecta în toate activitățile pe care le veți face. Puteți spune că doi tauri se enervează unul pe celălalt, cu bună știință, dacă au neșansa să-și ducă traiul în aceeași cușcă. Nu prea știți nici dvs. ce vreți, aveți nevoie de autocontrol!

Gemeni 22.05 – 21.06  

Zile de „crimă și pedeapsă”. Toți vor încerca să vă facă vinovat de toate relele ce îi apasă pe ei și li se pare că nu și pe dvs. în aceeași măsură. Parcă n-ați făcut piața de mult, parcă n-ați plimbat câinele… Rău e că nici zile libere nu mai aveți de luat 

Rac 22.06 – 22.07   

Aveți șansa să simțiți deliciul unor prietenii sincere care au darul de a vă schimba starea de spirit și vă redau temporar echilibrul. Conduceți totul având o fermitate demnă de invidia oricui, fapt care vă va aduce mulțumirea pe care o doriți. 

Leu 23.07 – 22.08  

Oferiți tot felul de sfaturi „utile” pentru cei aflați la ananghie, dar nimic mai mult. Când primiți un telefon de la cei apropiați, dați înapoi. Se pare că se anunță un concediu forțat pe care sunteți nevoit să îl puneți în slujba altora. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Vă este frică să luptați cu propriile temeri, deși în fața celor apropiați păreți zmei. Nu cumva să vă mai dezvăluiți vreo nouă slăbiciune, să nu vă pierdeți tot creditul. Se anunță disensiuni cu partenerul, ce pot afecta major relația, dar totul se va rezolva. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Vă comportați ca și cum ați fi „buricul pământului” la dvs. în familie, acolo unde veți declanșa tensiuni la limita ireparabilului. Reușiți touși să depășiți emoțiile unor amintiri dureroase despre persoane dragi de care v-ați despărțit demult.

Scorpion 23.10 – 21.11  

Legați de mâini și de picioare nu veți fi, dar nici liberi nu vă puteți considera. Sunteți privați de niște facilități cu care vă obișnuiserăți și care vă confereau siguranță. Vă recunoașteți cu teamă aceste lipsuri, dar nici nu aveți curaj să luați atitudine.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Destui oameni cu judecată se află în preajma dvs., așa că sunteți liniștit în privința influenței pe care aceștia o vor avea. Sunteți destul de aerian, așa că nu vă faceți probleme de niciun fel, și asta e bine. Pregătiți-vă pentru o mică escapadă în weekend.! 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Demarați niște cercetări pe care le gândeați de mult timp. Sunteți în focul acțiunii și deocamdată nu știți dacă vă vor reuși sau nu, dar încercarea este binevenită ori-când. Tribunalele, procesele și discuțiile cu oficialitățile vă dau de furcă săptămâna asta. 

Vărsător 20.01 – 18.02 

O săptămână de apatie. Desigur, tot e bine dacă reușiți să vă treziți dimineața pentru a merge la piață. Dacă nu vreți nici asta, puteți rezolva problema împrospătându-vă trăirile telefonând prietenilor cu care nu ați mai vorbit demult. 

Pești 19.02 – 20.03 

Câțiva prieteni adevărați vă anturează în mod fericit. Le sunteți recunoscători, dar asta parcă nu este de ajuns. Sunteți obișnuit să vă decideți singuri soarta și nu vă e la îndemână să nu fiți dvs. creierul. Însă tot răul din mintea dvs. este doar închipuit.