Poliția Română este alături de cititorii Jurnalului de Ilfov, în dublă calitate, de polițiști, dar și de părinți, pentru a-şi reafirma  sprijinul în noul an școlar care tocmai a început.

Reamintind că siguranţa în şcoli constituie o prioritate, Poliția Română speră ca toţi elevii să aibă parte de un an şcolar plin de reuşite, cu rezultate deosebite la învăţătură, în care acumularea a cât mai multor cunoştinţe să ajute la modelarea caracterului şi la pregătirea pentru viaţă.

„Întrebați când nu ştiți, aprobați când înţelegeți mesajul transmis. Apelați cu încredere la Poliție când aveți o problemă!”, este mesajul Poliţiei Române.

Adresându-se părinţilor, cei mai apropiaţi de copii și primii care le cunosc cel mai bine nevoile și dorințele, Poliţia Română face un apel pentru realizarea unei echipe alcătuite din  părinți, cadre didactice şi oameni ai legii.

Pentru că educatorii, învățătorii, profesorii sunt cei care pregătesc pentru viitor, formând caractere, reprezentanţii Poliţiei Române precizează că scopul unei educaţii solide nu este al împlinirii prin cunoștințe, ci și  prin inocularea unor înalte valori morale.

„Mult succes şi numai realizări în noul an şcolar!” urează elevilor poliţiştii români.