Berbec 21.03 – 20.04   

Îşi manifestă neâncrederea prin ruperea legăturilor tradiţionale, trăiesc unele insatisfacţii pentru pierderi de bunuri şi căderi din poziţii de prestigiu. Marţi, posibile câştiguri excepţionale, dar şi probleme cu cei care îi invidiază. Nu sunt excluse momentele de avariţie.    

Taur 21.04 – 21.05  

Aveţi multe motive să lucraţi peste program, dar trebuie să recunoaşteţi că sunteţi şi prea plin de energie. Îi dinamizaţi şi pe cei mai comozi colegi, fără recompense băneşti. Joi, sunteţi nevoit să aşteptaţi o decizie din partea şefilor direcţi pentru proiectele comune.   

Gemeni 22.05 – 21.06  

O migrenă va face să amânaţi activităţile mai importante şi să plecaţi luni acasă mai devreme. Vi se recomandă un leac cu efect benefic, aşa că sunteţi pregătit pentru o petrecere. Miercuri, o relaţie neoficială devine cunoscută de toată lumea.     

Rac 22.06 – 22.07   

Descoperiţi că aveţi datorii morale faţă de cei care v-au cerut să mediaţi un conflict. Pentru moment, nu aveţi cum să acţionaţi pentru a vă îmbunătăţi performanţele. Joi, cei din anturaj, cu funcţie mai mare decât dv., încearcă să vă păcălească şi ar reuşi, dacă nu ar interveni o femeie.  

Leu 23.07 – 22.08  

Decizia dv. de a discuta împreună cu rudele neînţelegerile cu persoana iubită este criticată. Prie­tenii iau atitudine şi încearcă să vă înveţe cum să vă purtaţi în astfel de situaţii. Evitaţi activităţile care implică un risc oarecare, deoarece nu aveţi posibilitatea de a vă apăra în niciun fel.  

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Noua situaţie profesională aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism mai pronunţat, dar şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă devine mai cochet. Miercuri aveți tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales că implicarea acestora în activităţile dv. se accentuează.    

Balanța 22.09 – 22.10  

Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi „manevraţi” fără jenă. De miercuri, este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Riscul de a fi expuşi pierderilor financiare se va mări simţitor. Relaţiile profesionale sunt stabile cu parteneri mai tineri sau nativi din Gemeni. Mediaţi în continuare conflicte. Joi există tendinţa de a lua decizii rapide, fără cea mai mică şi necesară analiză. 

Săgetător 22.11 – 20.12  

Vă asumaţi, mai mult sau mai puţin, o stare de sacrificare care în general nu vă displace, dar care acum se va dovedi cam exagerată. Nu ţineţi cont de avertismentele primite. Joi, vă simţiţi bine acţionând în umbra partenerului dv., renunţând la propriile realizări şi speranţe.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Reluaţi relaţiile de prietenie cu amicii care nu v-au mai vizitat din cauza partenerului dv. de viaţă. Marţi, este bine să invitaţi la petreceri şi rudele apropiate. Nu veţi avea o săptămână prea liniştită. Joi, cei dragi vă fac în sfârşit o surpriză plăcută, însă resursele financiare sunt mai mici.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Cei dragi vă asigură o libertate cu care nu ştiţi ce să faceţi. Vă simţiţi singur, părăsit de toată lumea şi vă apucaţi de aranjarea bibliotecii sau a „podoabelor” pentru Sărbători. Odihnă forţată miercuri. Vă decideţi brusc să renunţaţi la planuri şi să faceţi o vizită neanunţată rudelor apropiate.       

Pești 19.02 – 20.03 

Vă place să vorbiţi, să discutaţi, să faceţi confesiuni şi să ascultaţi confidenţe. Marţi, o propunere sentimentală vă ia prin surprindere şi nu daţi niciun răspuns clar. Fericirea nu va mai ocoleşte de această dată! Persoana iubită va face declaraţii arzătoare.