Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce primeşti!

Berbec – te vei bucura de cele mai minunate sărbători din viața ta. Pentru că adori călătoriile și tot ceea ce implică activitate fizică, mișcare și sport, ți se pregătește o mini vacanță de vis cu multe drumeții într-o stațiune superbă.   

Taur – familist convins fiind, vei avea parte de un Paște fericit ală­turi de cei dragi. Membrii familiei și prietenii tăi, se vor reuni la masa tradițională apoi, te vor invita la petrecerea surpriză la care au complotat cu toții.  

­Gemeni – ești o fire sensibilă, profun­dă și cre­ativă, ceea ce-l determină pe iepuraș să-ți uneltească propriul univers. Vei petrece sărbătorile cu o muzică bună, dat fiind faptul că vei primi în dar un dvd cu artistul sau formația preferată. 

Rac – fiind un împătimit al culturii și obiceiurilor, Sfintele Paști vor fi cel mai bun prilej pentru a învăța tradițiile creștine. În sânul familiei vei găsi armonie deplină, vei decora locuința specific sărbătorilor și vei desluși tainele noii vieți câștigate prin răstignirea lui Hristos.    

Leu – iepu­rașul este generos cu tine și nu ezită să-ți facă un cadou costisitor. Îți va îmbogăți colecția de bijuterii cu un lănțișor finuț, o brățară deosebită sau un inel scump.

Fecioară – atât de mult îți iubești apropiații încât Sfintele Săr­bători de Paște nu vor trece fără să primești în dar un album foto care înmagazinează cele mai importante momente din viața ta, alături de părinți, frați, colegi și prieteni.

BalanŢă – cel mai frumos cadou pe care-l poți primi la ceas de sărbătoare, este să poți fi de folos celor din preajma ta, în momentele esențiale. Iar visul îți va fi împlinit. Vei ajuta la pregătirea mesei festive și a pe­trecerii din prima zi de Paște.  

Scorpion – pentru că ai un simți artistic extrem de dezvoltat, iepura­șul îți va acorda posibilitatea de a participa la ateliere de pictură, de confecționat diverse obiecte tematice specifice Învierii Mântuitorului, de înconde­iere a ouălor. 

Săgetător – iubești cul­tul și cultura, iar iepu­rașul nu a uitat dorința ta arzătoare și te va duce să sărbătorești pe alte meleaguri. Vei primi un bilet de vacanță într-o țară pe care n-ai mai vizitat-o și vei fi fascinat să-i descoperi locurile, istoria și tradițiile.  

Capricorn – fiind atras de aparatele care produc sunete, vei primi în dar un instrument muzical. Odată cu el, vei intra și în posesia abonamentului ce-ți va asigura intrarea pentru o perioadă lungă de timp, la un artist care te va instrui. 

Vărsător – iepurașul ține cont de gusturile și dorințele tale și în acest an. Pentru că ești fascinat de zbor și de tot ceea ce are legătură cu aerul, de Paște, te vei bucura de o inedită plimbare cu balonul. Evident, însoțit de persoana dragă. 

PeŞti – cadoul cel mai de preț pentru tine este dovada de afecțiune din partea parte­nerului de viață și a celor cu care conviețuiești. Și, din fericire, cu toții îți vor arăta aprecierea lor mai mult ca oricând și îți vor împărtăși sentimentele de iubire.