Fotbaliștii echipei Steaua au primit medaliile și tricourile de campioni la finalul meciului cu Oțelul Galați, într-o festivitate pe Arena Naţională, acestea fiind înmânate de Ilie Năstase, Larisa Iordache și Octavian Bellu.

 Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a înaintat un raport Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, în care a propus retragerea dreptului de participare în cupele europene, sezonul 2014/2015, a FC Dinamo, club care a cerut intrarea în insolvenţă.

 Portarul echipei Manchester City, Costel Pantilimon, este dorit de Arsenal Londra, care consideră că românul ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Wojciech Szczesny.

 Fundașul stânga al echipei Lazio Roma, Ștefan Radu, se află în atenţia cluburilor SSC Napoli și AC Fiorentina, a anunţat cotidianul La Repubblica.

 Echipa Al Ain, la care evoluează Mirel Rădoi, a câștigat Cupa Președintelui în Emiratele Arabe Unite, învingând în finală formaţia Al Ahli, pregătită de Cosmin Olăroiu, informează The National.