Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o conduce nu a fost prejudiciată prin încetarea contractului cu Victor Piţurcă, precizând că renunţarea la clauza de reziliere de 500.000 de euro a fost și în „interesul fotbalului românesc“. 

 Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, va conduce echipa naţională în actuala campanie de calificare la Campionatul European din 2016, după plecarea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad. 

 Stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova (foto) va găzdui ultimul meci înainte de a fi demolat, după  47 de ani de „viață”, în locul său urmând a fi construit un alt stadion, ultramodern, care va costa peste 55 de milioane de euro și va fi gata peste aproximativ doi ani. 

 Raul Rusescu, atacantul echipei Steaua București, va juca cu o mască de protecție, în perioada următoare, după grava accidentare suferită în cursul meciului cu ASA Tg. Mureș (0-1), din cadrul etapei a 12-a a Ligii I de fotbal, a anunțat clubul din bulevardul Ghencea.