Cu stoc nelimitat, livrare în ziua următoare și opțiunea unui pahar de vin în timp ce navighezi pe internet, cumpărăturile on-line sunt foarte accesibile în ultima perioadă.

Pentru a face cumpărături on-line de top, îți oferim câteva sfaturi utile:

1. Învață să folosești opțiunea – Filtru 

On-line te confrunți cu o cantitate copleșitoare de alegeri, astfel încât merită să înveți cum să îți filtrezi căutarea pentru a găsi repede, obiectul pe care îl cauți.

2. Trebuie să îți cunoști exact măsurile 

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem atunci când cumpărăm on-line piese vestimentare este dimensionarea greșită. Asigură-te că îți cunoști măsurile foarte bine!

3. Măsoară-ți piesele vestimentare existente

Dacă nu ești sigură cu privire la modul în care o anumită tăietură ți se va potrivi, încearcă un truc- măsoară cu un centimetru dimensiunile pieselor existente care ți se potrivesc perfect. Abia apoi comandă obiectul vestimentar dorit!

4. Reține ce funcționează 

Trebuie să îți amintești ce magazine și ce piese ți s-au potrivit în trecut, pentru ca la următoarea sesiune de shopping on-line să revizitezi acele magazine!

5. Trebuie să cunoști politica de returnare 

Returnarea unui obiect vestimentar poate fi extrem de stresantă, așa că merită să cunoști politica de returnare, în avans. La unele branduri poți face returnarea doar cu un click. Alte branduri te vor face să pierzi ore întregi explicând de ce vrei să returnezi obiectele vestimentare achiziționate. Cercetarea își va economisi timp.

Spor la cumpărături!