Pentru că o zi atât de specială, cum a fost cea de 8 Martie, trebuia încheiată cu o seară pe măsură, vineri, la Clinceni, începând cu ora 18.00, la restaurantul Belvedere din localitate, feminitatea, frumusețea, iubirea și miracolul vieții au fost celebrate printr-un eveniment cu mare fast, extrem de emoționant și impresionant. Femeile de toate vârstele, au fost invitatele speciale ale primarului Adrian Budeanu și ale Consiliului Local la un spectacol de gală, dedicat în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor din comună, acele ființe minunate care fac viața mai frumoasă, tuturor.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția 433, print

La intrarea în restaurant, reprezentantele sexului frumos au fost întâmpinate de primarul comunei, Adrian Budeanu. Cu bucurie în suflet, acesta le-a dăruit câte o felicitare, o ciocolată rafinată și trandafiri albi, simbolul suprem al purității și inocenței, al respectului și al dragostei nemuritoare. Odată cu felicitările de la mulți ani, edilul le-a adresat cele mai calde și mai sincere urări de sănătate și împliniri. Apoi doamnele au purces ­într-o superbă călătorie muzicală alături de invitați de seamă, cântăreți din toate genurile muzicale. Cu un meniu festiv, atent selecționat, și muzică live, au petrecut până spre miezul nopții. Le-au cântat și le-au încântat inimile artiști îndrăgiți ai locului… și nu numai. Iubită de generații întregi, doamna muzicii populare, Marioara Man Gheorghe a deschis seara festivă. Au urmat Cristina Budeanu, Mihaela Petrache, Cristina Vasiu, Bianca Dumitru și Rebeca Neacșu. Interpretarea sublimă, impecabilă, a melodiilor artiștilor a atins inimile sărbătoritelor și le-a făcut să se simtă cu adevărat iubite și fericite. Au ascultat cu atâta plăcere cântecele interpreților, încât au fredonat și au dansat în voie pe melodiile lor nemuritoare. Spectacolul de 8 Martie de la Clinceni, a cernut în sufletele doamnelor și domnișoarelor speranța, bucuria și împlinirea.

„Este un eveniment pe care îl organizăm în fiecare an, de 19 ani. Pentru că ne iubim mamele, soțiile, fiicele, surorile și prietenele, ne străduim să le surprindem cu astfel de evenimente festive în mod tot mai plăcut, și se pare că și reușim. Dacă anul trecut am avut în jur de 350 de invitate, anul acesta am depășit 550. Pentru că ele ne fac viața mai frumoasă în fiecare zi, astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, le-am pregătit un spectacol de gală care să le încânte inimile. La ceas aniversar, tuturor doamnelor și domnișoarelor din comuna Clinceni le doresc un sincer și călduros la mulți ani, să aibă o viață plină de împliniri, cu multe realizări, multă iubire și respect din partea celor care le iubesc cu adevărat! Fie ca spiritul acestei zile să le rămână pretutindeni în suflete ”, a spus Adrian Budeanu, primarul comunei Clinceni. Seara festivă de la Clinceni s-a încheiat cu o surpriză dulce oferită de primar sărbătoritelor, un tort imens care a făcut deliciul tuturor gusturilor.