www.zodiacool.ro

Berbec 21.03 – 20.04

Trebuie să te pregătești să faci față unei săptămâni grele. Se pare că vei fi extrem de solicitat atât la serviciu, cât și acasă și asta nu pentru că ai lăsat anumite treburi nerezolvate,ci doar din cauză că oamenii din jur te văd pe tine singurul care poate să le facă pe toate.

Taur 21.04 – 21.05
Șansa de a-ți crește veniturile este foarte mare în această perioadă. Apar schimbări în modul de lucru, în sensul că vei lucra mai inteligent și nu mai greu, ceea ce va duce la îndeplinirea unui vis mult așteptat. Starea ta de spirit este foarte bună, te simți energic și ai poftă de aventură.

Gemeni 22.05 – 21.06

Accentul se va pune pe legarea prieteniilor calde și solide. Ești dispus să oferi sentimente adevărate și să împarți o bună parte din timpul tău cu cei pe care-i iubești. Ești împăcat cu tine și simți că ești acolo unde ar trebui să fii. Nimic nu va putea să-ți strice liniștea.

Rac 22.06 – 22.07

Discuțiile contradictorii vor fi cele care își pun amprenta pe această săptămână și, în general, tu ești cel care le dă curs. Apar nemulțumiri legate de partenerul de viață sau de cel de afaceri. Ar trebui să dai dovadă de mai multă diplomație în  discuțiile pe care le ai.

Leu 23.07 – 22.08
Te simți neapreciat de colegi și asta te agită puțin. Încearcă să nu te lași influențat și păs-
trează-ți calmul pentru a depăși această perioadă, fără a regreta mai târziu deciziile pe care le-ai luat, deoarece nu ești în cea mai bună stare de spirit. Nu trebuie să iei decizii importante acum.

Fecioară 23.08 – 21.09
Echilibrul nu are loc în viața ta pe nici un plan. Fie vei munci prea mult și vei uita să-ți acorzi timp liber, fie că vei sta degeaba, ceva te va da peste cap, încât să nu poți fi extrem de mulțumit de realizările tale. Corpul tău îți va trimite anumite semnale din cauza programului dezorganizat.

Balanță 22.09 – 22.10
Viața ta sentimentală va deveni incredibil de emoțională. Iubești mai mult decât de obicei și nu eziți în a-ți exprima sentimentele. Te vei apropia foarte mult de cineva și această relație va fi una de durată și sinceră. Încerci să-ți dedici mai mult timp pentru tine și vei încerca să te relaxezi.

Scorpion 23.10 – 21.11

Tendința săptămânii este de a primi multe informații. Profită de această șansă și folosește-o în avantajul tău, pentru a-ți crea un cadru stabil atât la job, cât și acasă. Calitatea interacțiunilor tale se va îmbunătăți considerabil și este posibil să întâlnești omul care-ți va schimba viața.

Săgetător 22.11 – 20.12

Ceva ce pare pare greu de crezut va deveni realitate în această săptămână și-ți va împlini o dorință arzătoare. Ești pregătit să iei cele mai bune decizii și să faci schimbări radicale în viața ta profesională. Dar, deciziile tale vor crea anumite nemulțumiri în rândul unor apropiați.

Capricorn 21.12 – 19.01

Timpul nu este favorabil pentru preocupări romantice și relația ta este susceptibilă să aibă de suferit. Vei realiza că dragostea impune anumite responsabilități pentru tine și dacă nu vei fi capabil să te ridici deasupra acestei iritații temporare este posibil să realizezi că ai rămas singur.

Vărsător 20.01 – 18.02
Spune da propunerilor pe care le vei avea pentrucă vei primi câteva care nu sunt de refuzat! Ești în atenția tuturor și vei fi văzut ca un lider, cel mai probabil datorită șarmului tău irezistibil. Ceva te va face să te comporți diferit cu toată lumea. Vei fi cel care aduce bunadispoziție.

Pești 19.02 – 20.03

Vor avea loc unele schimbări în viața ta. Fie că este vorba de o relație care te emulțumește, fie de un viciu, încerci să scapi de ceva. Treci printr-o perioadă de restabilire a echilibrului emoțional și depinde de voința ta dacă vei reuși să-i faci față. Nu e o perioadă benefică schimbărilor.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.458