La Școala Gimnazială nr. 1, din Mogoșoaia, am găsit, în jurul orei 15.00, aceeași atmosferă de sărbătoare pe care am simțit-o și la primul tur al alegerilor prezidențiale. Lumea venea în mod constant la vot, în număr incomparabil mai mare decât cel constatat la alte secții vizitate în turul nostru.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 478, ediția print

La secția de votare nr. 223, una dintre cele cinci amenajate în total pentru  comuna Mogoșoaia, toate în Școala Gimnazială nr. 1, președintele Beatrice Mihaela Toader ne-a spus că au votat 597 de persoane, din care, pe liste suplimentare 178 de alegători și nu a fost solicitată urna mobilă. Secției de votare 223, i-au fost arondați 1.222  de votanți. Până la acea oră, prezența la vot pe liste permanente era de 48%, adică mult mai bună, potrivit reprezentanților secției de votare, decât cea înregistrată în primul tur.

La secția de votare nr. 227 au votat 578 de persoane pe liste permanente, din 1.710 persoane arondate, și 86 cetățeni pe liste suplimentare. Reprezentanții secției ne-a spus că au venit mai puțini alegători la primele ore, dar spre prânz numărul acesta a crescut semnificativ.