Sărbătorirea copiilor, de ziua lor, pe 1 iunie, s-a petrecut, la Domnești, în curtea Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Corneliu”, din localitate, între orele 11.00 și 17.00, prin gija Primăriei și a Consiliului Local Domnești. Coordonatorul de proiecte din partea Primăriei Domnești, care s-a ocupat ca totul să iasă perfect, a fost inspectorul de specialitate Doina Maria Scripa.

În ”lumea magică a copilăriei”, așa cum s-a menționat în invitația lansată de Primăria Domnești, au fost poftiți, pentru a asigura voia buna și distracția, ”Trupa lui Biluță”, animatori, mascote îndrăgite sau cântărețele-dansatoare extrem de talentate ale grupului ”Cireșar”, din Domnești. Renata, Claudia, Denise, Carla, Antonia și Rebeca au prezentat publicului o suită de folclor din Sudul Munteniei, în coregrafia Anei Schiaru. Au mai fost spectacolul de teatru de păpuși (Frumoasa și bestia), spectacolul comic de magie, parcul gonflabil, atelierul de face-painting sau atelierul de confecționat coliere și brățări din lemn, standurile cu vată de zahăr, pop corn, sucuri reci, înghețată, multă muzică pentru copii și baloane și foarte multe zâmbete.
Organizarea a fost ireproșabilă, nelipsind umbrarele amplasate de organizatori, dar și trusa de prim ajutor și asistența medicală, mai ales că a fost o zi cu o temperatură extrem de ridicată. Vigilența polițiștilor locali a fost și ea la cote maxime, iar prin cele două intrări în spațiul de petrecere au intrat doar copilăria, fericirea și frumosul!
Ediția cu nr. III a Festivalului Cireșar, organizat de Primăria Domnești, a avut loc în anul 2019, după care, timp de doi ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, acesta nu s-a mai organizat. Așa că, super-distracția a fost mult așteptată de copiii din comună, mai ales că știau, la edițiile precedente, că ”se lasă” cu mult chef de joacă!