Ţi s-au aprins călcâiele după o persoană drăguţă, afectuoasă pe care o consideri sufletul tău pereche și deja iei în calcul o relaţie de durată sau, de ce nu, o căsnicie? Nu trebuie să stai cu partenerul în casă doar pentru a afla dacă sunteţi compatibili și vă completaţi întru totul. Poţi desluși destinul dragostei voastre, printr-o simplă verificare a liniei iubirii. Trebuie doar să te uiţi la forma palmelor celui care ţi-a pus inima pe jar și vei ști dacă sunteţi sortiţi unul-altuia.

Astrele au fost darnice cu el și i-au pus amprenta destinului în propriile palme. Așadar, mâinile îi trădează cele mai importante laturi. Uită-te la membrele lui și vei afla dacă e bun, înţelegător, iubitor, har­nic și descurcăreţ în viaţa de zi cu zi, fără să pe­treci mult timp în compania lui și fără să-l supui la diverse teste complicate.

Degetele scurte și groase = romantic incurabil
Partenerelul cu astfel de caracteristici ale mâinilor este liniștit și nu-i place violenţa, nici fizică, nici verbală. Une­ori este încet în gândire și nu se poate lăuda cu un surplus de creativitate sau imaginaţie. Dar, pe de altă parte   com­pensează prin faptul că este un romantic incu­rabil care te va adora și nu va conteni să-ţi arate afecţiunea lui. În plus, va fi extrem de surprinzător și nu se va da înlături în aţi face cadouri exotice.

Mâna mică = educat și influenţabil
Un astfel de om este calm, manierat, iubitor și încrezător în forţele proprii. Totuși, în viaţă, norocul ar putea trece de nenumărate ori pe lângă el fiindcă nu este disciplinat, ordonat și mai ales, punctual. În plus, este și ușor influenţabil și nu are prea multă autoritate. Însă, îl poţi mo­dela după nevoile tale și‑ţi va rămâne fidel pentru tot restul vieţii.

Mâna medie = sensibil și generos
Îi place să vorbească și să se exprime într-un mod extrem de elegant. Totodată, partenerul cu astfel de trăsături ale palmelor este foarte sen­sibil, creativ, dar se lasă condus de impulsul momentului și une­ori devine agresiv. În compensaţie, este sincer, generos, dar cum se supără din lu­cruri mărunte, de multe ori devine  și egoist. Mai ales când e vorba de confortul personal. O astfel de jumătate nu-ţi va oferi satisfacţie în toate momentele vieţii de cuplu, dar poate compensa cu ușurinţă, dacă este sti­mulat, prin afecţiune.

Mâna lată = loial și perseverent
Viitorul alături de o ea sau un el, cu aceste caracteristici, va suna promiţător. Este un bun organizator și coor­donator, respectă cu sfinţenie obiceiurile, tra­diţiile și, mai ales, legi­le și autorităţile. E cinstit, loial, ordonat și perseverent. Nu-și uită ni­ciodată promisiunile fă­cu­te și nici nu va da curs certurilor în cuplu, pentru că detestă neînţelegerile. În plus, va acorda o aten­ţie deosebită pă­rinţilor, adică celor mai în vârstă, dar și copiilor.

Mâna lungă și ascuţită = misterios și neiertător
Răbdarea este punc­tul forte al acestui individ. Dar numai a­tunci când are de câștigat de pe urma calmului său. Este înzestrat cu o înţelepciune aparte și face orice pen­tru a-și cultiva intelec­tul. În schimb, este un parte­ner misterios, care se ­aprinde repede și nu iartă cu ușurinţă. Uită foarte greu ofensele aduse, însă este omul ideilor constructive. Ală­turi de el nu vei sim­ţi greutăţile vieţii și-ţi rămâne fidel atât timp cât, și tu la rândul tău îi ești credincios.

Degete drepte și plate = extrem de ambiţios
Ai de a face cu un partener puter­nic. Îi plac banii și face tot po­sibilul să-i facă și să-i înmulţească ra­pid. Energic, ager și cu imaginaţie, poţi sta liniștit că se va des­curca în orice si­tuaţie, indiferent cât de dificilă ar fi aceasta. Este ambiţios și va fi gata să-și asume orice fel de riscuri pentru a se rea­liza în viaţă. În plus, va fi extrem de ­atent la nevoile și educaţia copiilor.