Azi, despre primarul Niculae Florin, zis Vidra

Ce nu au de multe ori curajul să le spună verde-n față edililor, le spun oamenii pe internet. Inaugurăm astăzi rubrica de “Bârfe din Ilfov”, o pagină ce va cuprinde informații neverificate, scrise pe șleau sub protecția anonimatului de cetățeni furioși pe edilii care i-au trădat după ce s-au văzut instalați în funcție, sau pe informații care parvin la redacție pe surse. Pentru început, de pe net culese, despre primarul din Vidra, cu mențiunea că am modificat doar cuvintele ce nu pot fi date tiparului, respectând ortografia și exprimarea originală.

Apa freatică din Vidra, intoxicată cu bună-știință
Anonim, ianua­rie 2012: Da Nico, ieri primarul începuse des­zăpezirea, Marea Desză­pezire controlată la o săptămână de la începutul codului portocaliu. Da, întreabă ce părere au oamenii despre el, iar când cand lingătorii de cur ce roiesc și se umilesc în fața lui (a primarului din Vidra, nota red.) i-au spus că cei din Crețești și din Sintești îi reproșează multe lu­cruri, el în stilu-i caracteristic a întrebat:.,și ce vrea cocliții ăștia, să se ducă-n p-…a mea la Dinică, să le dea dinică m…e’’. De când a.,făcut’’ facultatea contra sumei de 900 de euro, vocabularul lui a devenit foarte acade­mic. Cinste lui, cinste familiei de c…t care i-a făcut educația la școala de corecție. Votați-l oa­meni buni, căci are o părere foarte bună despre noi. În ceea ce privește groapa de gunoi de la Crețești,.,să zicem mersi că ne-a făcut-o, peste ani îi vom mulțumi’’. A împrumutat stilul arogant al stăpânilor săi de la clo­setul pdl. Sunt curioasă când va veni DNA să-l ridice și pe acest papagal căci se pare că hora mafiei este foarte mare. Da, am auzit și eu că primarul din Jilava a falsificat semnături ale localnicilor pt ca peste 1000 de ha să fie inclus în fondul de vânătoare, primarul din Dărăști sau Copăceni la fel a semnat și el pt 1200 de ha ( a semnat în locul proprietarilor, fals) iar restul până la 5000 a semnat primarul nostru. Rădulescu trebuia să fie ridicat, dar a intervenit băsescu și i-a spus să se ascundă câtva timp până trece „va­lul ăsta’’ și se pare că pe lângă acest infractor județeran portocaliu vor scăpa și alți complici la fel de periculoși. Votați-l pe acest primar idiot și din Vidra nu va rămâne nimic.

24 ian, 12 | scris de cidul  19 voturi
Toate primăriile din Ilfov sunt în mare impas datorită faptului că nu pot întocmi buge­tul pe 2012 deoarece la consiliul județean Ilfov, consilierii PDL erau cu unul mai mult decât cei ai opoziției, acum unul de la PDL a trecut în barca opoziției și acestora nu le convine ca bugetul să fie cum vor consi­lierii opoziției, mai ales că Ră­dulescu, președintele con­­siliului județean, pt a scăpa de acuzațiile ce i s-au adus cu privire la Fondul de Vânătoare de pe teritoriile com. Vidra, Jilava, Copăceni afacere murdară în care a fost implicat și el, a fost tras pe dreapta până se mai liniștesc apele. Se spune că însuși Băsescu a propus acest lucru. Încă nu vrea să-l sa­crifice pe milionarul în euro.,Rădulescu cel cinstit’’. Primarul de la Co­păceni este disperat și are valiza pregatită pt închisoare, al nostru speră să fie salvat de mafia gunoiului de la groapa din Sintești, după cum i s-a pro­mis, cel din Jilava este deja arestat. Am ­aflat că cel de la Jilava a fost liberal dar apoi a trecut la ­UNPR partidul inventat de băsescu pt a obține majoritatea în parlament. Deci portocalii fură fără nici un sentiment de jenă sau frică, băse îi veghează și-i protejează.

17 ian, 12 | scris de cidul  17 voturi
Salut prieteni. Dragă Ioana, dacă ai merge să analizezi apa la mediu, adică unde merg toți „cium­palacii’’ (ăștia suntem noi pt rahații pedelaci) ți se va spune că apa conține foarte puțin peste limita normală cal­car și apa mai contine puțini nitrați, nitriți. Nici nu vor pomeni de metale grele, nu-ti va spune că apa noastră conține plumb foarte, foar­te mult, cu mult peste media suportabilității. În plus, pe lângă groapa din Vidra(Sintești) s‑au făcut câteva sute de puțuri de adâncime medie pt drenarea zonei și pt a deversa substanțe necunoscute, acest procedeu are loc cam odată pe lună și se face sub pază militarizată, sau mă rog, există niște indivizi care asistă la operație fiind înarmați. De ce oare? Se spune că această groapă este administrată de români în proporție de 49 la sută și majoritatea o deține o firmă italiană. Chiar nu-ți spune nimic? Dacă ai vreo sursă unde poți analiza apa și ai încredere în ce-ți vor spune cei de la laborator, vei înțelege multe lucruri. Să nu uităm că groapa asta a fost făcută în forță și abuz de funcție de un fost primar din Vidra (el este decedat, iar fiul său relaționează cu interlopii din sectorul 4 al capitalei) la porunca lui Băsescu. A adus camarila de heirupiști și au început să „amenajeze’’ zona pt groapa.,ecologică’’ iar acum ne ecologizăm noi, familia lui este bine în partea curată din nord. Fetițo, apa este otravită, o vom simți peste câțiva ani.
anonim

Ioana, sau Cristache. cum vrei să îți spun scârnăvie pedelacă. terminați cu intoxicările. nu mai mințiți. chiar ne credeți idioți ?! Am făcut personal analize apei din mai multe fântâni în la­boratorul facultății agronomice. rezultatul a fost clar de poluare. apa nu e bună nici de spălat rufe dar să o mai și bei… Nu știu cu cine te lauzi tu de la mediu însă eu am văzut puțurile de pe groapa de gunoi de la Sintești. puțuri prin care se scurge mizeria de pe groapă direct în pânza freatică. Dacă noi mințim în legătură cu asta. arată tu adevărul. puneți la dispoziție toate actele de care dispuneți și dați-ne în judecată pe noi, locuitorii comunei că mințim. chemați televiziunile libere de portocaliu și arătați adevărul. Mi-e teamă că nu o să faceți asta pentru că nu puteți să vă acuzați singuri. așa că tot viermii și ciumpalacii ca noi au dreptate. Se apropie ziua judecății pentru voi. o să dați socoteală pentru toate crimele pe care le-ați făcut. în locul vos­tru aș pleca în jungla amazoniană că poate acolo nu veți fi găsiți de mâna lungă a legii drepte. iar pedelacul k…r din primăria Vidra va ieși în curând din primărie așa cum și-a dorit și anu­me în dric … Va cădea la pușcărie în curând.

14 ian, 12 | scris de noela  18 voturi
Mara, poate ne spu­ne și de terenurile cetățenilor din Vidra pe care acest primar infractor le-a băgat în fondul de vânătoare cu semnături false. terenuri ce aparțin unor cetățeni din Vidra, Crețești și Sintești și împreună cu primarul din Jilava și cel din Copăceni au înființat acest fond de vânătoare. înființat pt a putea face un proiect pt obținere de fonduri europene. Bineînțeles că nici 10 la sută dintre cetățenii acestor comune nu știau ce se întâmplă. Licheaua asta pt bani face orice, nu ține cont de nimic. Groapa de la Crețești este încă „conservată’’ ­chiar dacă deja se arun­că în ea gunoaie. Vidrenii sunt nepăsători și așteaptă să vină votarea pt a obține ceva la pungă de la candidații la primărie…

13 ian, 12 | scris de Mara66 14 voturi
Draga Nico. ești blândă cu acest criminal care trebuie să dea socoteală pentru fiecare infracțiune făcută. pentru fiecare fraudă. trebuie luat la întrebări despre cum mașina de gunoi DONATĂ de UE a ajuns la firma PRIVATĂ a cumnatului său. cine a aprobat înființarea gropii de gunoi de la bariera Crețești și de ce nu sa închis groapa criminală de la Sintești deși în campanie era un fervent susținător al desființării ei . Propun să ne adunăm și să îi cerem socoteală pentru modul fraudulos în care conduce pri­măria și să sesizăm organele competente asu­pra NULITĂȚII actelor emise de așazisul CL.care funcționeaza ilegal neavând numărul de consilieri stipulat expres în lege.
Nu ar ajunge cele 16 pagini ale ziarului pentru a publica tot ce este scris pe un singur site despre performanțele primarului din Vidra. Însă problemele prezentate de oameni par ex­trem de importante, sunt sesizate acțiuni ce pot afecta sănătatea a mii sau chiar zeci de mii de persoane pe termen îndelungat, ceea ce ne determină să ne autosesizăm. Așa că vom veni la fața lo­cului, să vedem exact care este tărășenia cu gropile de gunoi.