Ciorogârla

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 706

Prezență la vot 61,97%

George Nicula

(PNL) 53,76%

Consiliul Local Ciorogârla

Număr de mandate  – 15

Ponderea voturilor valabil exprimate

l PNL   7 mandate (49,07%)

l PSD   6 mandate (37,33%)

l USR   1 mandat (7,39%)

l AUR   1 mandat (6,19%)

În două dintre cele trei secții de votare amenajate pentru alegătorii comunei Ciorogârla (în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 1 din localitate), victoria fost a candidatului Partidului Național Liberal – George Nicula, care, cu majoritatea voturilor a preluat, astfel, funcția de primar, având, de asemenea, susținerea actualului edil în funcție – Victor Niculae. Acesta nu a mai candidat din motive medicale.

Prezența la vot în comună a fost de peste 65% și, din cauza căldurii excesive și a situației lor medicale, aproape 30 de votanți au solicitat urna mobilă, pentru a putea să-și exercite drepul constituțional la vot.

”Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și implicare! Împreună vom reuși să facem o comună cu care să ne mândrim! Să construim un viitor mai bun pentru Ciorogârla”, a transmis locuitorilor comunei noul edil, cu recunoștință pentru încrederea acordată de comunitatea căreia i-a promis că va face tot posibilul să nu dezamăgească. ” Victoria aceasta nu este doar a mea, ci a noastră, a tuturor celor care cred în puterea comunității de a prospera. Sunt conștient de responsabilitatea uriașă care vine odată cu această funcție și vă promit că voi lucra neobosit pentru a ne transforma comuna într-un loc mai bun pentru toți. Voi fi mereu deschis la dialog și la propunerile voastre, pentru că împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru comunitatea noastră. Vă asigur că voi fi un primar dedicat și devotat intereselor comunei Ciorogârla! Un primar al tuturor locuitorilor comunei noastre! Să ne apucăm de treabă și să facem din Ciorogârla un exemplu de succes!”, a transmis George Nicula.