În orașul Popești-Leordeni, încă dinaintea prânzului, la secțiile de votare se formaseră cozi apreciabile. La sediul Oratoriului Sf. Murialdo, Centrul de tineret, unde s-au amenajat pentru locuitorii din Noul Popești secțiile de vot nr. 71, 72, 73 și 74, zeci de oameni așteptau să le vină rândul la urnă.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 476, ediția print

La secția 72, cu 1.919 persoane arondate, până la ora 11.00, potrivit președintelui secției, Florentina Radu, peste 300 de persoane votaseră pe liste permanente și pe liste suplimentare, iar pentru singura solicitare pentru urnă mobilă se aștepta Poliția Locală, solicitată să asiste la derularea votului în afara secției.

La secțiile 74, respectiv 71, au fost arondate 1.753, respectiv 1.820 de persoane, iar votul s-a desfășurat fără incidente, numărul celor ­care‑și exprima­seră votul fiind de circa 200 de persoane, pe ambele liste, în jurul orei 12.00.

La sediul Grisport.ro, la ieșirea din Popești-Leordeni spre Berceni, unde a fost amenajată secția 87, era însă agitație, după ce timp de 20 de minute – o jumătate de oră, sub pretextul defectării sau blocării tabletei, ușa secției a fost închisă, după cum au afirmat unii alegători aflați la coadă. Președintele Adrian Drăgan ne-a declarat că au fost chemați reprezentanții BEC-ului, pentru înlocuirea tabletei. În acest timp, alegătorii au reclamat că un curier a sosit cu pizza, a intrat în secție, s-a închis ușa și, peste un timp, la plecare, avea în mână câteva cărți de identitate. Incidentul a fost semnalat polițiștilor și urma să fie transmis și BEJ Ilfov.