Primele 5 secții de votare din Ilfov – 1, 2, 3, 4 și 5 – au fost amenajate în sediul Școlii gimnaziale nr. 1 din Bragadiru. Chiar dacă vremea de afară nu a fost foarte prietenoasă, fluxul de alegători veniți aici să voteze a fost unul constant, fără pauze prea mari, pentru că oamenii chiar au dorit să-și exprime opțiunea electorală.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 478, ediția print

Președinții celor cinci secții au fost mai ”relaxați” cu declarațiile pentru presă, față de atitudinea de la primul tur de scrutin, și am aflat de la Monica Rotaru, președintele secției 1, unde au fost înscrise pe lista permanentă în jur de 1.800 persoane, că, până la ora 14.30 aici votaseră circa 600 de persoane (inclusiv listele suplimentare).

La secția de votare nr. 2, președintele Adina Tomescu ne-a declarat că nu au avut incidente neplăcute, nu au fost solicitări pentru urna mobilă, iar până la ora 14.30 aici votaseră circa 750 de alegători, pe lista permanentă și cea suplimentară. La secția 3, votaseră, tot până la orele amiezii, circa 600 de persoane, pe ambele liste.