Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, ne-a spus că dorește ca toată lumea să iasă la vot și să voteze ceea ce trebuie.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print, nr. 476

”După părerea mea, trebuie stabilitate, iar tot după părerea mea, adaug că a fost o incertitudine cu președinția în România și doresc ca cine va ajunge președinte să regleze toate conturile și nemulțumirile cetățenilor. În rest, urez tot binele din urmă poporului român”, a transmis edilul. În comuna Chiajna au fost organizate 15 secții de vot pentru aproximativ 25.000 de alegători. Vorbim despre cea mai mare comună din Ilfov, dar și din România.
La Sala de sport din Chiajna, la ora 16.24, alegătorii veneau continuu spre secțiile de votare nr. 143, 144,145, 146 și 147. Președintele secției nr. 143, Daniela Alexandrescu, ne-a spus că la secția sa votaseră aproape 800 de persoane, din 1.600 de persoane arondate, iar pe liste suplimentare au votat 150, cei mai mulți alegători din București. ”Este un flux constant, nu au fost cozi, oamenii știu ce au de făcut și nu au fost înregistrate incidente”, a spus oficialul.