La ora 11:20, la Cernica, un sfert dintre alegători își exprimase deja opțiunea pentru unul din cei 14 candidați la Cotroceni.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print, nr. 476

„Totul decurge foarte bine. Se înregistrează o prezență constantă, iar alegătorii sunt mai mult decât civilizați, intră în cabina de vot, își exercită dreptul la vot și păstrează o atmosferă liniștită în secție. Până la această oră avem 213 votanți, din cei 878 înscriși pe listele permanente”, ne-a spus Doinița Hangiu, președintele de comisie al Secției de votare
nr. 135, de la Școala Gimnazială nr. 1, Cernica. Tot aici a votat și Florin Vasile, viceprimarul comunei Cernica. „Votul de astăzi este foarte important pentru viitorul țării noastre, al copiilor noștri, și pentru noi toți, în general. Președintele Klaus Iohannis trebuie să aibă continuitate, pentru ca țara să progreseze semnificativ. Este bine să mergem în aceeași direcție pe care a avut-o dânsul până acum, iar pentru asta trebuie să învingem PSD-ul”, ne-a spus Florin Vasile, viceprimarul comunei Cernica.