La ora 14.48, Jurnalul de Ilfov a ajuns la Școala Gimnazială nr. 1, din Mogoșoaia, unde au fost amenajate secțiile de votare 223, 224 și 225. Lume multă, venind constant, cu zâmbetul pe buze, nerăbdătoare să voteze.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 476, ediția print

Mulți cetățeni stăteau de vorbă, mai schimbau impresii despre vot, candidați, dar și despre problemele casnice. Alții se grăbeau să voteze, iar  apoi să meargă spre parc, să se bucure de frumoasa zi de duminică și de vremea prietenoasă. Copiii aveau grijă să își mobilizeze părinții să voteze prompt, dar cât mai repede, pentru că aveau chef de joacă.

Tot aici ne-am întâlnit și cu primarul Paul Precup, care votase, dar dorea să se asigure că procesul de vot se desfășoară corespunzător, fără incidente. În comuna Mogoșoaia au fost organizate 5 secții de vot pentru aproximativ 6.500 de alegători. La secția nr. 223, președintele Beatrice Mihaela Toader ne-a spus că  au votat 519 persoane din 1.220 arondate, pe liste suplimentare 157 de alegători și nu a fost solicitată urna mobilă.