Dragonul de apă este guvernantul anului 2012, iar acest lucru nu atrage după sine tocmai lucruri bune pentru nativii din zodiile de apă. Cu toate acestea, majoritatea lor se vor bucura de câștiguri importante și mari realizări pe plan sentimental sau profesional. Doar sănătatea ne va juca uneori feste, indiferent sub ce semn al horoscopului ne regăsim, precauţia fiind cheia rezolvării pe termen îndelungat.

BERBEC 21.03 – 20.04TAUR 21.04-21.05
Anul care abia a început va re­pre­zenta pentru nativii zodiei ma­rea schimbare pe care o așteaptă de ceva timp. Demararea unei noi afaceri sau șansa dezvoltării uneia existente va reprezenta un ţel pentru această zodie, iar succesul nu va întârzia să apară. Norocul îţi va surâde și în relaţiile amoroase, fie că ești în căutarea unui partener sau în căutarea unor soluţii de consolidare a legăturilor de familie. Altfel spus, banii nu se lasă așteptaţi, nici starea de sănătate care va fi bună pe întreg parcursul anului, și nici cea amoroasă. Agitaţia caracterizează anul 2012, întrucât vor veni vremuri de cum­pănă pe toate planurile. Chiar din primele luni te vei confrunta cu probleme la locul de muncă, ce vor fi soluţionate doar cu răbdare. În ce privește relaţia amoroasă, nici ea nu se anunţă prea fericită, mai ales spre finele anului. De aceea trebuie să acorzi o atenţie sporită familiei și timupului petrecut cu aceasta. Ferește-te de suprasolicitare și menţine, pentru sănătatea ta, un echilibru între muncă și distracţie. Nu este exclus, la mijlocul verii,  să te bucuri de o vacanţă în locul în care visezi.
 
GEMENI 22.05-21.06RAC 22.06-22.07
Nativii zodiei trebuie să fie cu ochii în patru, în prima jumătate a anului, pentru a nu rata marile câștiguri. Doar prin delegare de sarcini te poţi realiza, iar succesul depinde de deciziile pe care le iei. Căntarește de două ori și alege doar o dată! Fă un efort să-ţi petreci puţinul timp liber cu fami­lia sau partenerul de viaţă și acordă o deosebită atenţie problemelor legate de sănătate. Stresul va fi la ordinea zilei, dar ameliorarea lui va veni prin recompense financiare substanţiale abia în toamna acestui an.Banii vor da de-a dreptul ”nă­vală” în calea ta prin apariţia de câștiguri neașteptate și noi oportunităţi, mai ales în prima jumătate a lui 2012. Pe plan sentimental te așteaptă mari schimbări întrucât cei singuri își vor face noi parteneri sau vor consolida o relaţie mai veche. Șansa de-aţi găsi jumătatea va veni abia spre finele verii, dar până atunci nu trebuie să uiţi de cei care-ţi sunt aproape de ceva vreme. Acordă-le mai multă atenţie! Trebuie să ai grijă de dietă și să te odihnești suficient pentru un tonus bun.
 
LEU 23.07-22.08FECIOARA 23.08-21.09
Entuziasmul și vigoarea, în pri­mele șase luni îţi vor aduce o mulţime de ocazii speciale care te for ţine ocupat și fericit. În cea de-a doua jumătate a anului trebuie să te concentrezi mai mult pe muncă și finanţe, iar șansa obţinerii de bonusuri sau câștiguri suplimentare nu trebuie refuzată. Vor exista probleme legate de căsătorie sau relaţii personale, dar până la urmă se vor dovedi, dacă dai dovadă de calm, a nu fi majore. Stabilitatea și armonia pe frontul de acasă îţi vor aduce succesul întotdeauna. Nu lăsa ca norocul în dragoste, ce se anunţă pe toată durata lui 2012, să-ţi întunece mintea! Evită să-ţi ţii din scurt partenerul , respectul și comunicarea fiind cheia succesului atăt pe plan perso­nal, în speţă amoros, cât și în cel profesional. Vei obţine recunoașterea talentului și a meritelor la locul de muncă, dar și printre prietenii tăi, lu­cru care va aduce și bunăstare financiară. Cu toate acestea trebuie să dai dovadă de cumpătare, mai ales că din punct de vedere al sănătăţii vei avea de trecut câteva hopuri.
 
BALANTA 22.09-22.10SCORPION 23.10-21.11
Plata datoriilor, chiar dacă nu este plăcută va fi obligatorie! Nu trebuie să te îngrijorezi întrucât pe întreg parcursul anului vei beneficia de o îmbunătăţire vizibilă a veniturilor. Vei primi vești bune încã de la începutul anului, și pe plan personal, șansa de-a cunoaște un partener compatibil fiind la cote ma­xime. Evită conflictele cu soţul sau soţia, care în combinaţie cu o alimentaţie necorespunzătoare îţi vor cauza probleme de sănătate, ce vor trece însă rapid. Ocolește și conflictele ivite între colegii de muncă, imparţialitatea fiind cheia succesului. Chiar dacă ești plin de idei noi și planuri măreţi nu trebuie să-ţi cheltuiești toate resursele pentru a le pune în aplicare. Altfel spus, chibzuinţa financiară, dar și sentimentală te vor feri de eventualele eșecuri.Cum bani vor fi din belșug, dacă respecţi această regulă, la fel și tonus, pe durata întregului an, nu mai trebuie decât să fi atent la timpul alocat odihnei și relaxării. Nu uita în demersurile tale de prietenii apropiaţi și de familie, indivi­dualismul neducând la lucruri bune. Doar așa viaţa de familie va fi extraordinară și plină de împliniri!
 
SAGETATOR 22.11-20.12CAPRICORN 21.12-19.01
Evită pe întreaga durată a lui 2012 conflictele la locul de muncă și păstrează distanţa faţă de pro­blemele mărunte care se rezolvă oricum de la sine! Trebuie să fi foarte atent și în ceea ce privește finanţele personale, situaţia ta nefiind una tocmai roză.Pot apărea cheltuieli neașteptate, dar și pro­bleme în cuplu. Exploararea și experimentarea de lucruri noi nu va duce la ceva bun, ba chiar vei avea de suferit de pe urma acestora. Altfel spus, lucrurile pe care le știi deja sunt cele mai bune pentru tine, iar sănătatea nu-ţi va fi pusă în pericol.Viaţa de familie și cea socială, aflată și până acum la un ni­vel satisfacător va cunoaște o turnură favorabilă. Chiar dacă seriozitatea te caracterizează, familia, prietenii și colegii vor pune la îndoială capacitaţiile tale, dar vei da dovadă de adevărate abilităţi de lider. Vei realiza spre finele anu­lui că ceea ce ai făcut îţi este resplătit pe de­plin. La fel se-ntâmplă și pe plan financiar, câștigurile lă­sându-se puţin așteptate. Sănătatea îţi va fi zdruncinată de probleme la nivelul toracelui, iar controalele preventive te ajută la evitarea bolilor grave.
 
VARSATOR 20.01-18.02PESTI 19.02-20.03
Vei deborda în 2012 de energie pozitivă, chiar dacă vor exista conflicte majore la locul de muncă. Familia și prietenii îţi vor oferi suportul necesar pentru a trece peste aceste inconveniente. Banii nu se lasă așteptaţi, iar cu puţină muncă în plus și multă determinare te vei bucura de promovare. În planul sănătăţii există posibilitatea apariţiei ­unor inconveninete, mai ales după jumătatea anului, dar puţină atenţie și lipsa neglijenţei te vor salva de la neplăceri. Mare atenţie la relaţia pe care o ai, diplomaţia salvându-te din situaţiile critice.

 Te vei bucura de recunoaștere și respect la locul de muncă, lucru ce va duce la suplimentarea atribuţiilor pe care le ai deja. Nu trebuie să uiţi de familie și prieteni, mai ales în momentele în care se va reaprinde focul într-o relaţie mai veche sau îţi vei face una nouă. Controlează-ţi mânia și nu da dovadă de lipsă de educaţie dacă ești privilegiat din punct de vedere financiar. Altfel spus, banii, cariera și viaţa personală pot face casă bună, mai ales că ai nevoie în ceea ce privește sănătatea ta.