Planetele care guvernează fiecare zi a săptămânii fac ca anumite activităţi pe care le desfăşori să-ţi aducă noroc, iar altele să-ţi poarte ghinion. Dacă ai planuri mari de viitor şi vrei să ai succes în tot ceea ce ţi-ai propus e bine să ţii cont şi de acest aspect. Află din cele ce urmează ce e bine şi ce nu e bine să faci în fiecare zi a săptămânii!
Luni – Stăpânită de Lună, în prima zi din săptămână e bine să-ţi îngrijeşti plantele din casă şi grădina ca să ai belşug. Dar, nu e bine să dai lucruri din casă sau să te cerţi cu cineva pentru că vei da şi vei fi implicat în conflicte toată săptămâna. 
Marţi – Marte te favorizează să găseşti soluţii la problemele pe care le ai dacă îmbraci o haină nouă. Atragi noi începuturi, idei noi inspirate şi rezultate pe măsură. În schimb, nu e bine să pleci la drum lung fiindcă te poţi îmbolnăvi.  
Miercuri – Mercur, planeta care guvernează această zi îţi oferă mai multă energie, putere de concentrare şi spor la muncă dacă îţi vei scoate hainele din şifonier la aerisit miercurea. Fereşte-te să cerni mălai sau făină pentru că îţi înfrânezi norocul.
Joi – Ziua de joi e stăpânită de Jupiter, planetă ce te va transforma în eroul unei frumoase poveşti de dragoste dacă, în ziua respectivă îţi vei invita prietenii la tine acasă, la o mică petrecere. Să nu coşi pentru că-ţi vei coase minţile şi vei lua d ecizii greşite atunci când situaţia o cere.
Vineri – Venus face ca ziua de vineri să fie ziua luminilor, aşa că trebuie să o celebrezi dedicân­du ţi cea mai mare parte din timp muncii în casă. Fă tot ce poţi, dar nu spăla pentru că îţi bagi boala în casă.   
Sâmbătă – Saturn te obligă să rămâi acasă şi să găteşti mâncăruri gustoase pe care să le împarţi cu nevoiaşii. Se crede că aceasta este ziua morţilor şi trebuie să dai de pomană.
Duminică – E ziua guvernată de Soare, astrul care îndeamnă la smerenie. Petrece duminica mergând la biserică şi rostind rugăciuni pentru mântuirea de păcate, sănătate şi noroc.