„Dragi prieteni, trăim vremuri la care nu ne-am așteptat, sunt situații în care oricât ai fi de pregătiți, găsești cu greu soluții. De-a lungul anilor, ne știți, am desfășurat foarte multe activități frumoase pentru copiii din Chitila…

Acum însă, este momentul în care trebuie să ne gândim și să acționăm mult mai rapid și mai responsabil! Ni s-au alăturat familia Dobre cu magazinul de pe Str. Speranței, familia Slăvilă cu magazinul MONE’96, familia Voicu – Aprozarul Gospodarilor și familia Marica – Legume Chitila. De câteva săptămâni ne-am mobilizat să constituim un fond de urgență cu alimente de strictă necesitate (faină, mălai, orez, zahăr, ulei, legume) care vor ajunge la familiile cele mai afectate de aceasta criză, familii care au copii înscriși la școlile din Chitila și Rudeni. Astăzi am început să facem pachetele și am cerut sprijinul cadrelor didactice ale școlilor din Chitila pentru a identifica familiile care au cea mai mare nevoie de acest sprijin. În perioada următoare, o echipă de voluntari echipați corespunzător, va distribui aceste pachete.

Vă invităm să facem bine #ÎMPREUNĂ! La magazinele amintite mai sus, au fost montate cutii în care orice donație de alimente neperisabile este binevenită!”, anunță Fundația Prețuiește Clipa.

Voluntari pentru seniori!

”Este momentul să arătăm că suntem o comunitate unită și fac apel la spiritul vostru civic și uman să îi ajutăm pe cei fără niciun sprijin, care pot fi părinții noștri, bunicii noștri, vecinii noștri. Să le arătăm seniorilor orașului nostru că îi prețuim și le suntem aproape!

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

Pentru cei care vor să se alăture ca voluntari în echipa noastră, apelați 021.436.37.09/11 (de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:30) sau adresa de e-mail primar@primariachitila.ro. Rog și îndemn persoanele cu suflet mare, care pot ajuta, să facă donații prin intermediul Fundației Pro Chitila (e-mail: fundatia_pro_chitila@yahoo.com; 0733.840.451 sau 0735.684.820). Avem nevoie de voluntari! Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Îm­preună vom reuși!”, precizează autoritatea locală a orașului Chitila.