Primăria Voluntari face tot posibilul să-și protejeze localnicii. Astfel, la inițiativa primarului Florentin Pandele, Primăria, prin Direcția de Asistență Socială, a inițiat o campanie care vine în sprijinul persoanelor vârstnice, a familiilor monoparentale, a persoanelor cu dizabilități și a celor aflați în izolare la domiciliu.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

“Persoanele aflate într-una din situațiile menționate pot suna la numerele de telefon:
0754.079.423 (Dispecerat Poliția Locală) și 031/425.16.64 (Direcția de Asistență Socială) de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:30 și solicita sprijinul nostru. Un reprezentant al DAS-V se va deplasa la domiciliu pentru a lua lista de cumpărături (alimente de bază sau medicamente). Colegii noștri vă vor aduce mâncare gătită GRATUIT sau vor face cumpărăturile pentru dumneavoastră (în limita stocurilor disponibile în magazine) și vi le vor aduce în aceeași zi acasă.

Personalul DAS-V vă ajută în acest mod să evitați zonele aglomerate și să rămâneți în siguranță la domiciliile dumneavoastră, fără a fi expuși riscului de îmbolnăvire”, spun reprezentanții Primăriei orașului Voluntari.