Sursă foto: Facebook Afi Cotroceni

Anul acesta, AFI Cotroceni, în colaborare cu Kiss FM, organizează un concert special de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul căruia vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști români ai momentului.

Toți cei care vor veni în AFI Cotroceni pe 14 februarie, vor avea ocazia să asiste la concertul live susținut de Ruby, Alina Eremia, Irina Rimes, Grasu XXL, Dorian Popa și Lora, într-un spectacol unic. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, pe patinoarul Cotroceni on Ice.

Poți câștiga un inel cu diamant cu bonul de cumpărături

AFI Cotroceni și radioul Kiss FM au pregătit cu ocazia Valentine’s Day și campania „KISS4LOVE”, în cadrul căreia, cuplurile care vin la shopping în centrul comercial au parte de surprize. Astfel, cei care își înscriu bonurile de cumpărături la info desk-ul amplasat pe pasarela ce traversează zona de food court, vor intra în cursa câștigării unui inel cu diamant oferit de Bijuteria Teilor. După înscrierea în tombolă, îndrăgostiții vor primi un lăcățel pe care își pot inscripționa numele și îl pot agăța de pasarelă, ca un simbol al iubirii lor.

Câștigătorul marelui premiu va fi anunțat pe data de 14 februarie 2017, la finalul concertului. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook AFI Cotroceni, www.facebook.com/AFICotroceniB.