Spectacol de excepție, pe scena Casei de Cultură

După prima zi de Paști, în care au primit Lumina Sfântă și au sărbătorit cu mare bucurie Învierea Domnului, luni, pe 13 aprilie, în a doua zi a sărbătorii pascale, brăneștenii au renunțat, pentru câteva ore, la festinele culinare. Cu mic cu mare, localnicii s-au delectat cu un spectacol de excepție care a avut loc la Casa de Cultură din comună.  

Un eveniment cultural special a înfrumusețat Paștele localnicilor din Brănești. În cea de‑a doua zi a Sfintelor Paști, timp de câteva ore bune, micii artiști ai comunității și-au încântat privitorii cu numeroasele surprize artistice, pe care le-au oferit în cadrul unui spectacol extraordinar. Cu dansurile lor impresionante și cu melodiile interpretate magistral, în acordurile fine ale instrumentiștilor, copiii satului au creat, în sala Casei de Cultură a Brăneștiului, atmosfera unei sărbători de neuitat. Printre micii artiști care au urcat pe scenă și au dăruit publicului spectator emoțiile ce i-au atins sufletul, s-au aflat și membrii Trupei Black Angels și Mihaela Maria, o tânără speranță care deja se remarcă prin sunetul trompetei sale.

Artiști de talie mondială au atins sufletele spectatorilor 

 

Au mai încântat, prin pres­tațiile lor de excepție, mi­cuța chitaristă Elena Cornelia Stoica, îndrăgitele steluțe ale muzicii autohtone, Diana Cismaru, Florentina Constantin, micul mare clarinetist Adrian Țanea, câștigătorul locului I pe țară, la olimpiada organizată în acest domeniu. Băiețelul Alin Țanea a bucurat sufletele spectatorilor cu armonia sunetelor valoroasei sale viori. Momentele speciale au continuat cu vocea îngerească a solistei Mădălinei Ivan care a susținut un recital impresionant, cu dansurile excepționale ale micuțului Cosmin Ilie, calificat la finala mondială a concursului Dancestar, care se va desfășura în perioada 20-24 mai, la Porek, în Croația. Acestea sunt însă, doar câteva dintre micile celebrități ale muzicii și dansului autohton, ce au urcat pe scena Casei de Cultură de la Brănești, luni, în a doua zi de Paști și au oferit momente speciale, unui public special, publicului brăneștean.